Efterårsessentials

efterårsessentials

Det er i dag den 10. oktober 2016, hvilket betyder at det er præcis et år siden, at jeg oprettet bloggen og udgav mit første blogindlæg (mine efterårsessentials), og dermed debuterede som blogger. Der er sket en masse siden jeg skrev det første blogindlæg, og jeg er bestemt ikke blevet træt af at blogge, så i kan godt se frem til meget mere fra min side af!

Mit første blogindlæg omhandlede efterårsessentials, derfor synes jeg også, at bloggens 1 år fødselsdagsindlæg skal være et indlæg om efterårsessentials – så her kommer det:

Efterår = koldere vejr, ikke at vi kan klage over efterårets start, det har været ret så fantastisk! Men her på det sidste, har man godt kunne mærke det kolde vejrskiftet – ikke fan! Mine efterårsessentials består især af pleje af huden, og masser af fugt, da jeg kan mærke omskiftet i vejret på min hud.

Til kroppen bruger jeg Matas Avocado Bodycreme, dette er generelt en af mine favoritcremer til kroppen, da den er billig, trænger hurtigt ind i huden og bare er virkelig god – vildt god kvalitet for pengene.

Til hårspidserne bruger jeg pt Wella SP Luxe Oil – som desværre snart er tom. Olien er rigtig behagelig, den dufter SÅ lækkert. Den er hverken klistret i hænderne, den er nem at påføre og så giver den ikke håret en fedtet udstråling.

Til ansigtet bruger jeg JorgObé White Tea Balancing Cream og The body Shop’s Honey Bronze face gel. JorgObé’s creme er rigtig god, den passer til alle hudtyper, og afhjælper flere hudproblemer samtidig med, af den er fugtgivende. Honey Bronzeren bruger jeg, for at bevare lidt af den nu forsvindende sommerglød.

Til læberne bruger jeg Elizabeth Arden Beautiful Color Blod Liquid Lipstick i farven 02 (Daring Beige) der bare er min farve. Kender i det, når man finder farven? Jeg har fundet min, og den er lysebrun, med et snært af rosa i (lidt ala rødt ler – hvis i har leget med ler i folkeskolen og kender farven? Den er mere brun en rød) – jeg er rigtig glad for farven, der er ikke rigtig andre farver der klæder mig ret godt; pink, lyserød, rød (i alverdens nuancer) eller orange! Brrhhww… Nej min farve er den der minder om rødt ler.

Hvilke produkter kan I ikke undvære i efteråret?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *