Counting stars // Essence trend edition

counting stars essence trend edition

Counting stars er Essence’s nye trend edition, som vil være i butikkerne (Føtex og Bilka) fra december 2017 til midt januar 2018. Trend editionen er relativ lille, men kommer godt rundt alligevel. Der er lidt til håret, til læberne, til øjnene, til kindbenene, til neglene samt lidt gadgets. Jeg har selv testet lidt af trend editionens produkter, som jeg lige vil fortælle lidt om:

Glitter nail file

Jeg er til glasneglefile, efter at have brugt en, har jeg simpelthen ikke ville nedgradere mig til sandpapirsfile igen. Den er da flot og det hele, i sin glimmerpagt, men ikke noget jeg gør mig i. Glasfil for the win!

Læbestift 02 shine bright

Det er en super flot farve på. Umildbart var farven ikke noget for mig, og heller ikke en farve jeg vil bruge til hverdag, men så flot, helt klart en jeg vil bruge hvor anledningen egner sig! Den er pigmenteret, cremer, dufter godt og lækker at have på læberne. Den er på ingen måde udtørrende. Den er dog lidt svær at påføre, fordi selve produktet er formet som en stjerne.

Magic mirrir effect nail pigment 01 a sky full of stars

Essence havde også de her negle pulvere i deres trend edition AwesoMetallics. Jeg prøvede den i sølv, som var sindssyg flot og dækkende. A sky full of stars er ikke nær så pigmenteret. For at få det bedste resultat, skal du bruge den oven på en meget mørk/sort neglelak. Men så er den til gengæld også virkelig flot. Den giver et blå-lilla perlemorskær. Det er virkelig nemt, og så er pulveret fra Essence er billigt (du skal også bruge en speciel topcoat til det her pulver, læs evt. med i mit tidligere indlæg HER), og så giver de bare så flot et finish.

Silicone make-up sponge 01 reach for the stars

Sidst men ikke mindst. Den her silikonesvamp er SÅ SMUK! Nej hvor er den lækker. Jeg har tidligere skrevet et indlæg omkring silikonesvampe, som du kan læse HER. Jeg er mere en beautyblender pige. Silikonesvampen er noget for sig selv, enten er man til det eller også er man ikke.

counting stars

Og så er jeg blevet klippet igen, som i kan se.

Hele Counting Starts kollektionen:

23140523_1844429942264190_10693721_n

Hvad synes du om Counting Stars trend edition?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer