Wet n Wild forhandles nu i Normal

wet n wild danmark 1

Wet n Wild er USA’s største makeupbrand i sin prisklasse. Og her taler vi altså budgetvenlig makeup, ingen af deres produkter koster mere end 79,95 kr. De har siden år 1979 været et prisattraktivt, betroet og internationalt brand, som har gjort makeup tilgængeligt for alle beautyelskere. Og nu er brandet også at finde i de danske butikker, heriblandt Normal.

Brandet har en kæmpe vifte af produkter, og udvikler hele tiden nye i takt med de nyeste tendenser inden for makeupverdenen. Wet n Wild er desuden 100 % cruelty-free og dermed har deres produkter aldrig været testet på dyr. De stræber efter og at være 100 % veganske, som de fleste af deres produkter allerede er, det er kun få som mangler at blive omformuleret til det bedre.

Jeg har testet en bred række af deres produkter i kategorierne ansigt, øjne og læber. Generelt set er jeg imponeret. Jeg synes kvaliteten er rigtig god og så er det bare nogle lækre produkter og sprøde farver lige efter min personlige smag.

Glød til ansigtet

Til ansigtet har de blandt andet to highlightere. Den ene er i pudderform og har en rigtig fin udformning, af noget der ligner en koral. Pudderhighlighteren hedder MegaGlo Highlighting Powder Blossom Glow og er min favorit blandt disse to highlightere. Jeg synes at pudderformen er lettere at styre og at kontrollere. Den anden er en flydende highlighter og hedder MegaGlo Liquid Highlighter Guilded Finish. Den giver et meget flot finish og den er nem at arbejde med, dens intensitet kan opbygges og man kan faktisk nøjes med et meget let, naturligt og flot highlight HVIS man passer på med doseringen. Den kan nemlig godt være lidt voldsom. Den flydende highlighter indeholder perlepigment, som giver en dyb og intens shimmer. Og så har den desuden en fugtgivende formel med murumuruolie, drueolie og vitamin E for en mere sikker og jævn struktur i huden.

wet n wild 2

MegaGlo Highlighting Powder Blossom Glow & MegaGlo Liquid Highlighter Guilded Finish, begge i koncentreret udgave for bedst at kunne se dem.

Et andet produkt til ansigtet fra Wet n Wild er deres setting spray; PhotoFocus Setting Spray Natural Finish. En setting spray der forlænger holdbarheden af ansigtsmakeupppen og fugter huden med aleo veroa. Som settingspray virker den som den skal, dog er jeg lidt ked af dens meget voldsomme sprøjt.

Cashmere til øjnene

Til øjenomgivelserne har jeg testet lidt forskelligt. Det første produkt, som jeg vil fortælle om, er en af deres øjenskygge paletter, nemlig Color Icon Eyeshadow 10 Pan Palette Nude Awakening. Wet n Wild har mange forskellige paletter, der alle byder på pigmenterede skygger i både matte og iriserende farver. Jeg er vild med farverne i lige præcis denne palette, de er lige efter min smag; fyldt af varme, neutrale, brune og gyldne nuancer.

wet n wild 3

Color Icon Eyeshadow 10 Pan Palette Nude Awakening

Sammen med paletten kan man med fordel anvende deres Crease Brush, der er designet til at opfange den perfekte mængde øjenskygge. Og med dens bløde hår, kan skyggen blendes ud eller blendes sammen med en anden skygge til det perfekte resultat.

Udover den smukke palette, har jeg også testet en anden form for øjenskygge, blot i den mere flydende form. Det er to flydende metalliske øjenskygger, MegaLast Liquid Catsuit Metallic Eyeshadow, som giver den allersmukkeste effekt i øjenmakeuppen. Brug dem enten alene på hele øjenlåget, eller som et sidste touch på midten af øjenlåget ovenpå sin skygge, for et holografisk finish. Personligt er jeg pjattet med Cashmere udgaven, som er en lidt lysere brunlig-grålig-metallisk skygge. Den anden jeg har hedder Gun og er en noget mørkere skygge, som umiddelbart er tæt på det sorte, men når den påføres og blendes ud er det blot en smuk og mørk metallisk grå skygge.

Så har jeg også testet en brynpen fra Wet n Wild, som virkelig også har imponeret mig. Deres Utimate Brow Retractable Pencil i farven Ash Brown er super nem at arbejde med. Den er cremet og godt pigmenteret, jeg skal ikke bruge ret mange kræfter på at udfylde mine bryn, jeg skal faktisk næsten ikke engang røre dem med penslen.

wet n wild 4

Utimate Brow Retractable Pencil i farven Ash Brown sammen med MegaLast Liquid Catsuit Metallic Eyeshadow i farverne Gun og Cashmere

Rust til læberne

Til læberne har jeg testet to forskellige typer af læbestifter. Den ene mere klassisk og traditionel end den anden. Den første type jeg har testet er deres MegaLast Lipstick i farverne Never Nude og Rose the Matter. Begge læbestifter er højpigmenteret, cremet, holdbare og rigtig dejlige at have på. Det ærgrer mig dog, at jeg personligt ikke kan lide resultatet. Det er simpelthen for makeuppet læber, som får mine tanker hen imod botox, og alt for dullede et resultat til min egen mere naturlig makeupstil. Så de var ikke som jeg have forventet, men de er gode og lækre, bare ikke til mit behov.

Udover de traditionelle læbestifter har jeg også testet deres flydende og metalliske læbestifter, MegaLast Liquid Catsuit Metallic Lipstick i farverne Life’s No Pink-nic og Acai So Serious. Jeg synes de er så smukke. Jeg er generelt bare vild med alt metallisk! Dog er jeg lidt ked af deres finish. Det er flot det er ikke det, men det er som om de tørre og sætter sig i alle læbens folder og revner, som I også kan se lidt længere nede. I forhold til hvor meget læbepomade jeg bruger, og at jeg ikke kan holde ud at mine læber ikke er fugtet, så har jeg ikke haft den store succes med at have MegaLast Liquid Catsuit Metallic Lipstick på læberne.

wet n wild 5

MegaLast Lipstick i farverne Never Nude og Rose the Matter sammen med MegaLast Liquid Catsuit Metallic Lipstick i farverne Life’s No Pink-nic og Acai So Serious

Desværre så er ingen af deres læbestifter faldet i min personlige smag. Men de er gode og kvaliteten er god og ikke mindst, så er deres pigmentering fantastisk!

wet n wild 6

MegaLast Liquid Catsuit Metallic Lipstick i farverne Life’s No Pink-nic

Priser fra 39,95 kr. – 79.95 kr.

Priserne er som sagt budgetvenlig hvor langt de fleste kan være med. De er dog ikke helt så billige som essence cosmetics for eksempel er. I får lige en prisliste over de produkter som jeg har gennemgået i dette indlæg:

  • Color Icon Eyeshadow 10 Pan Palette Nude Awakening 79,95 kr.
  • Crease Brush 39,95 kr.
  • MegaGlo Highlighting Powder Blossom Glow 49,95 kr.
  • MegaGlo Liquid Highlighter Guilded Finish 54,95 kr.
  • MegaLast Lipstick 39,95 kr.
  • MegaLast Liquid Catsuit Metallic Eyeshadow 59,95 kr.
  • MegaLast Liquid Catsuit Metallic Lipstick 59,95 kr.
  • PhotoFocus Setting Spray Natural Finish 59,95 kr.
  • Utimate Brow Retractable Pencil 39,95 kr.

Kender du Wet n Wild?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Pingback: Makeup på budget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *