Oskia Get Up & Glow Radiance & Energy Booster

oskia get up & glow 1

Oskia er et brand, som jeg har hørt en masse godt om, jeg har dog ikke prøvet andet end en af deres ansigtsrens, i en lille rejseudgave. Jeg har derfor heller ikke kunne danne mig så mange meninger om brandet. Men nu har jeg testet et af brandets sera, nemlig det smukke, prisvindende og lette serum; Get Up & Glow – Radiance & Energy Booster. Serummet* booster hudens energi, reparere, mindsker træthedstegn, mindsker rødmen, opstrammer, udjævner hudtonen, virker anti-age ved at udglatte fine linjer og rynker, lysner og opliver en ellers træt hud. Desuden beskytter serummet også mod miljømæssige og livsstilsskader, og giver samtidig essentielle cellenæringsstoffer, der forbedrer hudcellernes sundhed på lang sigt. Serummet kan anvendes under både dag- og natcreme, men kan også anvendes som glowgiver over makeuppen, ved at duppe serummet på. Serummer kan anvendes af alle hudtyper.

Serummet indeholder blandt andet MSM, ribose, hestehovsplanten, æblestamceller, vitamin E, hyaluronsyre og lysreflekterende pigmenter. Derudover indeholder den også Riboxil, der også er kendt for at være skønhedens sukker, som reducerer rynker med op til 30 %. Serummen er desuden beriget med klinisk gennemprøvede, foryngende næringsstoffer og polypeptider.

Se lige hvordan Oskia Get Up & Glow Radiance & Energy Booster gløder

oskia get up & glow 2

Foruden de mange fordele serummet har for huden, så er det også et utrolig smukt serum. Og med det mener jeg både dens udseende og design men i særdeleshed også selve serummet. Før serummet fordeles ud på huden har det en fast konsistens. Det er farvet af de her mange lysreflekterende pigmenter, der stråler i hvide og rosa nuancer. De mange lysreflekterende pigmenter farver ikke huden. Ej heller får det huden til at glimter eller noget. De lysreflekterende pigmenter masseres ind i huden og fordeles jævn og smukt, for en naturlig og forbedret udstråling. Serummet dufter dejlig mildt, friskt og naturligt.

Det opfriskende Oskia Get Up & Glow serum efterlader overordnede set huden revitaliseret, sundere og glattere og med en ny ungdommelig og strålende glød. I forhold til serummets pris, så er det nok ikke et jeg selv vil købe igen. Det er et dejligt serum ingen tvivl om det, og det har utroligt mange fordele for huden. Men 600-700 kr. er rigtig mange penge for ét styks serum. Umiddelbart synes jeg ikke, at jeg får nok ud af at bruge det, i forhold til prisen.

Kender du Oskia?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg