VIND en julekalender med gourmet vingummi!

wally and whiz christmas 2018 1

Det er ved at være tid til, at man skal overveje hvilken julekalender man skal have i år. Jeg plejer selv at have en chokoladejulekalender, den allerbilligste af slagsen med mælkechokolade, det er nemlig bare god chokolade! Derudover plejer jeg at have en beautyjulekalender af en slags. Sidste år havde jeg en fra Yves Rocher, som var fyldt af full size produkter. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvilken beautyjulekalender jeg skal have i år, men der er også lidt tid endnu, til at tænke over det.

wally and whiz christmas 2018 2

Wally and Whiz

Om ikke andet, så har jeg allerede den første julekalender i hus, og den er fra Wally and Whiz. Det er en julekalender fyldt med gourmet vingummi. Og hvis der er noget slik jeg elsker, så er det vingummi. Chokolade er også en favorit hos mig, men når jeg har spist en eller to stykker chokolade er det nok. Vingummier derimod kan jeg blive ved med at fylde i hovedet.

wally and whiz

Billederne er lånt fra Wally and Whizs hjemmeside.

Vingummierne fra Wally and Whiz er uden kunstig smag, tilsatte farvestoffer, gluten og animalske tilsætningsstoffer. Vingummiernes konsistens er perfekt og lækre. Måske I allerede har smagt dem? Det forhandles blandt andet i Magasin, hvor man også kan blive budt på en smagsprøve.

Julekalender med gourmet vingummi

wally and whiz christmas 2018 4

De har i år lanceret en række juleprodukter, heriblandt en adventskalender og julekalendere i to forskellige størrelser.

Den julekalender fra Wally and Whiz som jeg har modtaget, har et smukt og luksuriøst ydre. Jeg har modtaget den smukke ferskenfarvede/rosa udgave, med detaljer i guld og blå. Sammenfoldet er julekalenderen en smuk æske, som holdes sammen af en magnet. Æsken skal foldes ud af flere omgange, før den er fuldt udfoldet. I hver skuffe gemmer der sig en lille slik pose af en smagsvariant. Der er 12 smagsvarianter gemt i julekalenderen, og hver pose indeholder 11 g, som svare til 5-7 vingummier.

wally and whiz christmas 2018 5

Jeg glæder mig i hvert fald til at det bliver december, og jeg hver dag kan smovse i vingummi.

Du kan også vinde en!

Du kan deltage i konkurrencen om en julekalender fra Wally and Whiz magen til min, både her på bloggen, ved at skrive en kommentar i kommentarfeltet. Men du kan også deltage på min Instagram. Deltager du her på siden, skal du huske at angive en mailadresse, som jeg kan komme i kontakt med. Jeg finder én vinder ud fra samtlige deltagere på søndag den 28. oktober 2018.

Held og lykke ♥

Hvilken julekalender skal du have i år?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

34 kommentarer

 1. Den ville jeg virkelig gerne vinde! Det må være noget nær den ultimative julekalender – utrolig smuk udenpå, og virkelig lækker indeni!

 2. Uhm, den ville jeg sagtens kunne holde til at forære mig selv i år – eller måSKE til både min mand og jeg, så kan man dele <3 Jeg tror ikke, vi skal have nogen i år; allerhøjst en billig én med dårlig tysk chokolade. Fordi sparekniven 😉

 3. Det vil jeg simpelthen så gerne vinde til mig og min kæreste, så vi kan forkæle os selv en lille smule hver dag i december

 4. God formiddag Charlotte!
  Hold da op en meget flot julekalender og de har da det lækreste gourmet vingummi:-)
  Jeg vil gerne prøve lykken 🙂
  Hilsner og en smuk dag til dig!

 5. Min mand og jeg har købt Summerbirds parkalender, så vi skal hygge os hver aften med et stykke lækkertchokolade….men vi overvejede også denne, så det ville være luksus at vinde den

 6. Det vil da være fantastisk lækkert at vinde en julekalender med de vildt godt vingummier Og fedt der bliver lavet en julekalender til os, som foretrækker vingummi fremfor chokolade

 7. Wauw så lækker en julegiveaway❤️ Jeg må smide et lod i puljen og håbe jeg bliver den heldige vinder ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *