LING dual moisture emulsion

dual moisture emulsion Ling Skincare

Min prøve på 30 ml. // Full size produkt, billede lånt fra Magasin

Det multifunktionelle produkt, dual moisture emulsion, er til dato det bedste fugtgivende produkt jeg har prøvet. Jeg modtog en lille prøve på 30 ml. af produktet i oktober måneds Goodiebox, og jeg er simpelthen så glad for det. På den måde har jeg opdaget et af de mest fantastiske produkter. Jeg er til gengæld virkelig ked af at det ikke var et full size produkt, for jeg har allerede brugt den op. Full size produktet på 118 ml. koster nemlig 599 kr. hvilket er lidt dyrt.

TIP: Ren Velvære har lige nu 20 % tilbud på dual moisture emulsion, så den er nede i en pris på 479,20 kr.

Dog har de 30 ml. holdt i 2-3 måneder hvor jeg har brugt produktet 1-2 gange dagligt, så heldigvis er den meget drøj i brug. Et par dråber er nok til at berige hele ansigtet og halsen med fugt. Så når jeg engang får lidt mere luft i budgettet står dual moisture emulsion meget høj på min indkøbsliste!

Dual moisture emulsion fra LING

Brandet bag dual moisture emulsion er LING skincare, som står bag en række luksuriøse ”mirakel” pleje produkter til huden. De tilbyder nogle af de mest effektiv hudplejeprodukter til at behandle essentielle problemer som rynker, akne og fine linjer samtidig med at produkterne virksomt reducere hudens naturlige aldring. Dette gælder også for dual moisture emulsion. Dual moisture emulsion er et multifunktionelt produkt i den forstand, at det både fungere som en skintonic, et fugtserum og en olie. Tilsammen tilfører produktet fugt og næring for omgående at opnår en fyldig hud med en smuk glød. Dual moisture emulsion har tre nøgleingredienser; squalene der blødgør huden, ginsing der virker opfriskende og hyaluronsyre der binder fugten til huden. Desuden har produktet en behagelig duft.

Dual moisture emulsion er især velegnet til tør, dehydreret og moden hud. Min hud har elsket det skønne produkt til fulde. Konsistensen er tæt på at være vand, og ved påføring bliver ansigtet smask vådt, men det trænger meget hurtigt ind i huden. Man kan virkelig mærker hvor meget produktet fugter ansigtet. I forhold til min akne, har min hud været virkelig flot i perioden hvor jeg har brugt dual moisture emulsion, da jeg fik den opbrugt var det som om det hele brød lidt ud igen. Øv, øv men nu kan jeg da overveje, at det er masser af fugt som min hud har behov for!

Anvendelse: Rens huden og ryst produktet grundigt før brug. Tryk en mængde svarende til en 50 øre ud i håndfladen og masser produktet ud i ansigtet og på halsen. Påfør derefter dig dag- eller natcreme.

Har du prøvet dual moisture emulsion? Hvad synes du om den? Er den ikke bare fantastisk?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

9 kommentarer

 1. Tak for tippet! Jeg fik den også med Goodiebox, den er bare ikke blevet taget i brug endnu, men den lyder da helt fantastisk så det kunne være jeg skulle prøve! Huden har trods alt lidt ekstra behov for fugt i denne tid 🙂

  1. Det har den nemlig!

   Jeg synes bestemt at du skal prøve at få den ind i din hudplejerutine, din hud vil takke dig for det. Jeg håber du bliver lige så glad for den som jeg er. 😀

 2. Jeg har den også, og den ér fantastisk. Min fullsize har holdt virkelig længe, selvom jeg også tænkte, at det eddermame var mange penge! Køb den hos Magasin, når de har 20% – ellers mener jeg faktisk, jeg så den hos ren-velvaereshop.dk til 400-etellerandet for nylig(?).

  1. Ja hos Ren Velvære står den til 479,20 kr. jeg linker også dertil oppe i indlægget, det er pt det billigste sted jeg kan finde på den 🙂
   Super tip med at købe den når der er 20%, det er sådan noget jeg selv glemmer 😀

 3. Jeg har også den lille prøve, som jeg fik med goodiebox. Jeg er også helt vild med den, men vil gerne spare lidt på den, da den er ret dyr som du også selv skriver. Hvis jeg nøjes med at bruge den én gang om dagen, hvornår synes du så at det er bedst at bruge den? I morgen eller aftenrutinen?
  På forhånd tak 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *