Yves Rocher Sel D’Azur og de andre

For nyligt har Yves Rocher lanceret en lang række af nye dufte inspireret af naturen. Og lige nu er de på tilbud. Herunder kan du se alle otte dufte og så har jeg lavet et direkte link til den alle, hvis du klikker på deres navn under billedet.

Yves Rocher Sel D’Azur 1

Tropicale Tentation // Garden Party // Martin Blanc // Plein Soleil // Sable Fauve // Cure de Nuit // Autour de Minuit // Sel D’Azur

Sel D’Azur EDP

Yves Rocher Sel D’Azur 2

Jeg har testet én af de otte mange dufte, og det er Sel D’Azur. En duft med noter af citrus, rød ceder og vetiver (brundgræs fra Indien). Det er en kæk og alsidig duft, som jeg umiddelbart vil mene ville passe til de fleste, ung som gammel, legesyg som buisneswoman. Personligt kunne jeg godt have tænkt mig, at citrusduften vare mere fremtræden end den er, for jeg kan faktisk ikke rigtig dufte citrus.

Om duften skriver Yves Rocher:

Ved Middelhavets horisont flyder den blå himmel sammen med det blå hav. Åbn vinduet og giv dig hen til den uendelige blå himmel og havets glitrende lys. Mærk, hvordan den svalende brise fører saltkrystaller med sig og lader dem lande på huden. Marie Salamagne mindes sine gåture langs Amalfikysten: Fyrretræernes skygge, de forfriskende salte stænk fra havet og de imponerende klipper, som styrter direkte ned i havet. Sel d’Azur er en frisk og passioneret duft fuld af kontraster. De sprudlende og forfriskende noter af italiensk citrus blandes med salte noter og bitterheden fra grapefrugtskal. I bunden er der rød ceder, som giver duften dens vibrerende styrke.

Har du prøvet en eller flere af de nye dufte fra Yves Rocher?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg