Grøn te bodylotion

grøn te bodylotion

Jeg er faldet over Matas’ grøn te serie. Det var rent tilfældigt at jeg først kom i bekendtskab med serien. Matas havde et tilbud med 3 for 2 på alle striber, og jeg havde to produkter jeg skulle have, og den sidste måtte være, hvad jeg nu lige synes jeg havde lyst til at købe, og det blev så Grøn Te body scrub.

Den duftede simpelthen så godt, den var meget mild, både som scrub og i duften, virkelig god på huden, jeg var virkelig glad for den, så efterfølgende anskaffet jeg mig så bodylotionen af samme serie. Også den har den skønne, milde duft.

Det er en let bodylotion, der hurtigt trænger ind i huden, og efterlader den blød og velduftende. Udseendemæssigt er jeg også fan, jeg synes beholderen er fin og enkel og med den skønneste lysegrønne farve, passer fint til indholdet – mild farve, mild duft, mild bodylotion. Derudover er jeg ret glad for pumpen, det gør det nemmere at dosere, så man ikke får trygget for meget ud, og på den måde får man også lige meget creme på begge ben. Også er prisen jo heller ikke til at klage over, Matas striber er meget prisvenlige i forhold til kvaliteten. Så alt i alt er dette en fantastisk bodylotion, hvis man vel og mærket kan lide duften – og hvis du alligevel vil kaste dig ud i den velduftende bodylotion, så prøv også lige bodyscrubben, de er vildt lækre og sommerlige.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *