Weleda skin food – populær med rigtig god grund

weleda skin food

Skin food er blandt mine første Weleda produkter. Jeg mener kun, at jeg har prøvet deres nail care pen, som jeg blev introduceret for via Goodiebox. Nail care pen er faktisk blevet en fast inventar i min pung, da den bare er så fantastisk – og så dufter den også skønt!

Weleda er et tysk brand, hvis produkter er 100 % naturlige og har 0 % syntetisk indhold i sig. Produkterne er økologi certificeret af NATURE, og så er Weleda desuden blevet udnævnt som verdens mest bæredygtige virksomhed inden for naturlig og økologisk hudpleje. Så hvorfor har jeg ikke rigtig prøvet nogle af brandets produkter? Ja jeg ved det faktisk ikke? Det er ikke fordi deres produkter er specielt dyre; 75 ml. skin food koster f.eks. kun omkring de 100 kr. og kan fås rigtig mange steder. Min udgave er dog i 30 ml. som jeg gav 75 kr. for i Matas. Meget dårligt køb når man kan få den meget større udgave, til stort set samme pris. Men sådan kan det jo gå engang imellem, når man ikke lige tjekker op på priserne!

Det fermøse skin food produkt

weleda skin food 2

Grunden til at jeg købte Weleda skin food, var faktisk fordi at jeg læste en artikel fra Alt for Damerne, som havde overskriften: Her er cremen, makeupartisterne sværger til – og den koster sølle 75 kroner. Makeupartiskernes valg faldt flere gange på skin food, som en mirakelmager til tør hud og tørre områder. Så slevfølgelig skulle den da prøves!

Skin food er jo faktisk et multifunktionelt produkt til tør og meget tør hud. Det vil også sige, at den kan bruges til alt: hænder, fødder, læber, albuer, neglebånd – you name it. Men de her makeupartisker var især glad for den som ansigtscreme. Og det kan jeg virkelig godt forstå!

Weleda skin food som plejende natcreme til ansigtet

Det her er bare fantastisk. Jeg kan godt forstår, hvorfor de kalder skin food for en mirakelmager! Som natcreme udøver den i hvert fald mirakler, og nu skal jeg fortælle hvorfor: Jeg vågner simpelthen op til den blødeste hud, som gennem nattens løb er blevet godt hydreret.

Det er en MEGET fed og tyk creme og den er meget drøj i brug, det er en minimal mængde produkt, der skal bruges til hele ansigtet. Dog er den så tyk, at det godt kan være svært at fordele creme i ansigtet. Så selvom 30 ml hverken virker eller syner af specielt meget, så er der til lang tid i den lille tube.

Mit råd til dig er at prøve Weledas skin food. Det er billigt og helt klart et forsøg værd.

Har du allerede stiftet bekenddskab med skin food?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *