Termalkildevand fra Avéne

termalkildevand

Eau theramle, thermal spring water – eller på dansk termalkildevand er en blødgørende og anti irritabel spray der kan bruges til lidt at det hele (se liste). Sprayen består af bakteriologisk rent termalkildevand tappet direkte ved kildevældet, fra Avéne kilden i Frankrig, under sterile forhold. Sprayen er ideel til især sensitiv, hypersensitiv, allergisk og irriteret hud. Termalkildevand har en unik sammensætning, der beroliger huden og dæmper irritation på både krop og ansigt.

Mists generelt og termalkildevand

Har du læst med her på bloggen i et stykke tid, ved du måske at min holdning til blandt andet facemists har ændret sig radikalt. Jeg er gået fra at synes de var overfladiske og ubrugelige, til at elske dem. Min holdning ændres ved at jeg fik fingrene i en virkelig lækker facemist (læs HER), som også er den jeg til sammenligner med, da jeg ikke har fundet en bedre. Avénes termalkildevand synes jeg er i den bedre ende af mists. I og med at den også er fantastisk at bruge på kroppen med dens let kølende følelse er den både ideel til sommervarmen, solbadning men også i forbindelse med sport.

Selve sprayen virker måske en andele voldsom, men den sprayer i en lind strøm, man kan bare holde den nede. Mængden der kommer ud er en rigtig god og dækkende mængde, som ikke ligger sig på huden i store vandperler. Der ligger selvfølgelig et fugtigt lag på huden, men det trænger hurtigt ind. Jeg er kommet frem til at det er lyden der gør den lidt voldsom, for sleve sprayen er ubeklagelig.

Eksempler på anvendelsesmuligheder
  • Ved solskoldning
  • Ved behandling af tør hud
  • Mod ansigtsrødmen
  • Ved bleudslet
  • Ved hudirritationer generelt
  • Efter hårfjerning; voks, epilering, barbering
  • Efter ansigtsrens i stedet for en toner
  • I løbet af dagen efter behov
  • Opfriskning af krop og ansigt under og efter træning

TIP: på flere apoteker (og HER) har jeg set, at hvis man køber den store (300 ml.) får man en lille limited edition udgave med (50 ml.). 50 ml. er i øvrigt godkendt størrelse at have med i flyet. Min mor benyttede sig af selv samme tilbud og foræret mig LE udgaven. LE kan du se på billedet øverst.

Jeg er generelt rigtig glad for Avéne, jeg synes de laver nogle virkelig skønne og behagelige produkter. Bruger du nogle af deres produkter?

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *