Goodiebox September 2020 // The ‘When in doubt, dance it out’ Box

goodiebox september 2020

Hold da op, så er september måned også ved at være slut. Hvor bliver tiden dog af!? Inden vi ser os om er det jul!

September måneds Goodiebox har desværre været en ret stor skuffelse for mit vedkomme. Faktisk er der kun et enkelt af produkterne, som jeg tror jeg kommer til at bruge. Da jeg åbnede boksen synes jeg egentlig, at den så ud til at være OK, men efter at have set nærmere på produkterne, faldt begejstringen ret meget.

Goodiebox september 2020 indeholder:

De_Cure: No EYE5. Øjencremen fra De_Cure er nok det eneste produkt fra september måneds Goodiebox, som jeg kommer til at bruge. Jeg kan godt lide mærket. Jeg har fået flere produktprøver fra De_Cure igennem Goodiebox og jeg synes de er ude mærket. Øjencremen er meget drøj i brug og bare super lækker på huden.

Figs & Rouge: Satin Soft Blurring Primer & Finishing Fix (full size). Dette brand har været repræsenteret i Goodiebox et par gange tidligere. Primeren dufter lidt af solcreme, og så har den umiddelbart en fast lyserød konsistens, men den bliver meget vandet når den masseres ud. Men den trænger også hurtigt ind i huden. Jeg mærker ingen umiddelbar forandring på min hud med og uden primeren.

Valquer Laboratorios: SKY Solid Shampoo (full size). Det er ikke længe siden at Goodiebox første gange havde en shampoo bar med i en af boksene, men det fungerede bare ikke for mig. Jeg har efterhånden ret langt hår og det tager simpelthen alt for lang tid at bruge sådan en bar. Det fungere ikke for mig personligt. Desuden synes jeg at det er ret uhygiejnisk at have sådan en liggende i brusenichen, som hele tiden går fra våd/fugtig til tør. Jeg tænker at det er et godt sted for bakterier. Men den dufter vildt lækkert, så jeg er lidt ærgerlig over at det ikke er en flydende shampoo.

Vita Liberata: Body Blur. Dette er heller ikke et produkt som jeg tror, at jeg kommer til at bruge. Det er en bronzer til kroppen. Den er nem at smøre ud og den giver huden et let gyldent og skinnende skær. Jeg ved ikke hvor jeg skulle anvende den her i efteråret, kroppen er jo ligesom dækket til nu. Men måske den ville være pæn på kravebenene om sommeren?

We Love: Deodorant Vegan (full size). Denne form for deodorant har jeg aldrig prøvet før og umiddelbart er det ikke noget der tiltrækker mig heller. Hvordan bruger man den overhovedet? Skal man med klør fem have deodoranten op og smøre det ud i armhulen som en creme? For mit vedkomme virker det som en tilbagegang, i forhold til hvor nemt og hurtigt det er at anvende en spray deodorant. Men den dufter nu meget godt!

Alt i alt er denne boks ikke faldet i min smag. Men Goodiebox kan jo heller ikke tilfredsstille alle lige meget hver måned. Til gengæld, så synes jeg for en gangs skyld rigtig godt om månedens Crush boks, som jeg vil fremvise i næste blogindlæg.

September måneds Goodiebox indeholder fem produkter, hvoraf tre af dem full size, og har en samlet værdi af ca. 944 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg