Sleek makeup i-Divine palette

Sleek makeup i-Divine palette

Her kommer det som lovet. I forbindelse med at Goodiebox i februar fyldte 5 år, udsendte de en fødselsdagsboks. Boksen indeholdte blandt andet den super skønne palette fra Sleek makeup. Paletten hedder i-Divine og består af 12 øjenskygger (au naturel 601), der alle er baseret på mineraler.

Sleek makeup er en relativt billigt makeup brand der alligevel formår at lave makeup i en rigtig fin kvalitet. Sleek makeup forhandles blandt andet hos makeup-onlinemy-beauty og beautyboss.

Jeg personligt er helt vild med jordslået og naturlige farver til min øjenmakeup, så i-Divine er en palette lige efter min smag. Den indeholder både matte farver og et par enkelte øjenskygger med shine. Der er få af skyggerne jeg ikke synes farver ret meget, men ellers er jeg godt tilfreds med paletten og dens kvalitet.

Som i de fleste andre øjenskyggepaletter er der også her en applikator at finde. Det er den go’e gammeldags øjenskygge ”vatpind”. Jeg får dem bare aldrig brugt. Jeg har det meget bedre med makeupbørste af lidt bedre kvalitet, men der fulgte jo også en rigtig fin blender børste med i samme Goodiebox, så det var jo et perfekt match.

Du kan se farverne her:

Sleek makeup i-Divine palette skygger

Øverst: Nougat – Nubuck – Cappuccino – Honeycomb – Toast – Taupe

Nederst: Conker – Moss – Bark – Mineral earth – Regal – Noir

Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *