Sådan styrker du dine negle

b vitamin

Billedet er lånt fra matas.dk

  • Knækker dine negle hele tiden?
  • Er de bløde og udvikler ”bobler” (deler sig i to lag)?
  • Kan du ikke få lange negle?
  • Eller er de bare ikke sær stærke?

Kan du nikke genkendende til nogen af ovenstående, er det her et godt sted at læse med. Det er nemlig først inden for de seneste 3-4 år jeg er begyndt at få stærke og lange negle, ellers har jeg også lidt af alle ovenstående punkter.

Fra jeg var helt lille af, har jeg bidt negle, dette stoppede så omkring min konfirmationsalder, da jeg synes lange negle var SÅ flotte og derfor gerne ville have lange og flotte negle i forbindelse med min konfirmation. Jeg lykkedes mig dog ikke helt. Jeg fik stille og rolig vænnede mig af med den forfærdelige vane at bide negle. Dette skete blandt andet med Go Negl der smager grufulgt. Trods at jeg var stoppede med at bide negle ville de ikke vokse. Jeg have meget tynde og bøjelige men samtidig skrøbelige negle, var jeg heldig kunne jeg få 1-2 mm hvidt på mine negle. Først en 3 år efter, da jeg i forbindelse med et arbejde ikke måtte bruge neglelak, begyndte mine negle at blive stærkere, og de begyndte at kunne få lidt mere længde. I den forbindelse gik jeg i matas, da jeg havde hørt at silika skulle have en rigtig positiv og styrkende effekt på både negle OG hår. Jeg så dog pillerne og var ved at løbe skrigende bort – de er store! Jeg blev så forslået at købe B vitamin i stedet.

B vitamin findes naturligt i blandt anden banan, mejeriprodukter, bælgfrugter, fisk og æg. B vitamin virker også styrkende på negle og hår. Disse piller skal sluges meget hurtigt, ligger de et øjeblik for længe inden i munden, begynder de allerede at opløses og de smager SÅ KLAMT!

Jeg spiste b vitamin pillerne i en længer periode, og jeg kunne både se og mærke en forskel på mine negle. De blev stærkere og jeg kunne lige pludselig få meget lange negle. Da jeg aldrig havde været i stand til at have lange og naturlige negle var dette fantastisk. På et tidspunkt – når jeg ser tilbage på billeder – var mine negle i længder jeg nu synes var for lange.

Jeg er så efterfølgende stoppet med pillerne, da det gik så godt, og jeg har ikke haft brug for dem efterfølgende. Det var som om de bare lige skulle have et boost energi i form af B vitamin for at virke ordentligt.

I forhold til styrkelse af håret bemærkede jeg ingen forandringer.

Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg