Ecooking selvbruner drops som i sommeren er på vej

Ecooking selvbruner drops 1

Ecooking har lige lanceret disse selvbruner drops, og de kommer på det perfekte tidspunkt. Man kan lige snyde sig til en flottere kulør, inden man selv får den opbygget af sommersolen. Eller de kan bruges til at forlænge den kulør du måske allerede har opnåede. Og hvis vejret fortsætter som vi har set det nu, så får vi nok en sommer der kommer tæt på sidste års fantastiske sommer – HUSK desuden at anvende solcreme!

Ecooking selvbruner drops

Ecooking selvbruner drops 2

De nye selvbruner drops er farveløse, lette i konsistens og uden parfume. Og så skulle de også være uden den selvbrunerduft, som mange frygter. Jeg synes dog at den er der alligevel. Den duft jeg forbinder med selvbrunerprodukter er sur, og jeg synes at duften er ret vedholden. Den ingrediens som virker selvbrunende, er dihydroxyacetone (DHA), som stammer fra sukkerroer og sukkerrør. Det er en aktiv ingrediens i selvbrunerprodukter og som giver huden en naturlig kulør. DHA trænger desuden mere jævnt ind i huden end selvbrunerprodukter med kemiske selvbruneringredienser.

Udover DHA så indeholder Ecooking selvbruner drops også hyaluronsyre, glycerin og agurkeekstrakt der alle fugter huden på hver sin måde. Hyaluronsyre findes naturligt i huden og er med til at berolige og gennemfugte den, uden at den føles fedtet. Glycerin er en vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet fra kokos. Agurkeekstrakt har anti-inflammatoriske egenskaber og virker samtidig fugtgivende. SÅ de her dråber fugter og fugter og fugter huden.

Sådan skal du bruge dine selvbruner drops

2-3 dråber skal blandet sammen med din ansigtscreme (eller bruges alene). Jeg blander dem dog sammen med dit serum, da dette er mere tyndtflydende og dermed lettere at mixe. Men hvor meget svare én dråbe til? Jeg er kommet frem til at én dråbe må være ét pump. Det satsede jeg i hvert fald på første gang jeg prøvede selvbruneren. Jeg blandede tre pump, som nok er en smule mere end 2-3 dråber, sammen med mit serum. Men heldigvis vågnede jeg ikke op chokoladebrun i hovedet dagen efter. Til gengæld vågnede jeg op til en fornyet om end svag men sund glød. Det er ikke meget farve den giver, så det er nemt at opbygge en passende farve gradvist.

HUSK at fordele produktet godt og jævnt OG HUSK at vaske hænderne grundigt efterfølgende.

Den opnåede farve holder ikke specielt lang tid. Jeg oplever, at den mindskes i forbindelse med ansigtsrens. En ting jeg specielt godt kan lide ved disse dråber er, at jeg kan blive ved med at bruge de ansigtsplejeprodukter, som jeg normalt bruger, ved at blande dråberne sammen med den hudpleje jeg fortrækker. De kan også anvendes til kroppen, men så skal der altså en hulens masse dråber til, og det synes jeg at disse er for dyre til.

På med solcremen!

Ecooking selvbruner drops 3

Selvfølgelig har Ecooking også et lille sortiment af solpleje, blandt andet finder du denne solcreme med SPF 30. Deres solcremer er opbygget på økologiske ingredienser og naturlige olier som plejer og beskytter huden mod UVA og UVB. Kort forklaret: UVA beskyttelse imod ældning og UVB beskyttelse imod solens skadelige stråler. Ecookings solcreme er let og hvid og så har den en skøn mild og blomstret duft.

Og husk nu den solcreme og det skal være i rigelige mængder og flere gange i løbet af dagen! Huskereglen er en håndfuld til en krop; ca. 40 ml. til et voksens menneske og 20 ml. til et barn. Der er bare ikke noget værre end at blive solskoldet; det gør ondt og personligt synes jeg at det er virkelig ulækkert når den brændte hud kan strækkes af i ødelagte flager.

Ecooking selvbruner drops 4

Bruger du slevbruner at den ene eller anden art?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg