Tan-Luxe the face self tan drops

tan-luxe the face anti age 1

Tan-Luxe er et helt nyt brand for mig, da jeg ikke har prøvet nogle af deres produkter før. Jeg har nu testet deres the face self tan drops, som er en anti-age selvbruner til ansigtet, som skal mikses i en serum, ansigtsolie eller creme. Tan-Luxe the face self tan drops er spækket med tri-collagen booster, som giver en undgommelig udstråling til den ellers matte og farveløse hud. Den indeholder desuden glycopeptider, hindbærkerneolie, aleo vera og vitain E for at booste hudplejerutinen.

Produktet har dog den her klassiske/karaktaristiske lugt af selvbruner når den er alene. Det er lugten af sur ferskenyoghurt jeg hentyder til. Men når den blandes sammen med et andet produkt neutraliseres det meste af lugten. Heldigvis, for jeg er virkelig ikke fan af den!

Anvendelse: Man skal bruge 1-4 dråber af Tan-Luxe the face self tan drops som blandes i en ansigtscreme, -serum eller -olie og massere det godt ind i huden om aftenen. HUSK at vaske hænderne meget grundigt efter at have masseres produktet ind i ansigtet.

tan-luxe the face anti age 2

Hvad viser google?

Før jeg startede med at teste Tan-Luxe the face self tan drops lavede jeg en hurtig Google søgning, for ligesom at finde ud af hvad jeg havde med at gøre. Der kom en række før- og efterbilleder frem, som alle havde en meget tydelig farve forskel. Blandt andet fandt jeg dette billede:

29663862_2055575164482999_136290253_n

Men læg så lige mærke til flere faktorer på før og efterbilledet, som efter min mening er billedmanipulation… Der er ret stor forskel på både baggrundsfarven og T-shirten der skal forestille at være den samme. Jeg tror at der er skruet ned for farven på førbilledet og skruet op for farven på efterbilledet. Noget er i hvert fald helt forkert. Og sådan er det på mange af de billeder jeg har fundet.

Mit resultat

29663691_2055575177816331_835832638_n

Før- og efterbillede: ingen makeup og ingen redigering.

Jeg har prøvet at tage begge billeder i samme lys, hvilket ikke altid er helt nemt, men jeg synes det er lykkedes meget godt. Men selvom der skulle være en lille lysforskel, kan man stadig se, at det ikke er meget brun jeg er blevet. Så den har i hvert fald ikke virket på samme måde, som de fleste af billederne, som jeg har fundet ved en simpel Google søgning. Jeg har fået en let gylden glød, som jeg kan se på før- og efter billedet, men det er ikke noget som nogen har kommenteret på. Der har dermed ikke været nogen tydelig eller dramatisk farveforskel at se. Efter allerede 2 dage kunne jeg se en lille effekt. Men hvis jeg ikke selv viste det, ville jeg nok ikke kunne se nogen forskel.

Mellem før- og efterbilledet har jeg brugt mellem 2-4 dråber Tan-Luxe the face self tan drops hver aften i halvanden uge. I starten var jeg MEGET forsigtig, i og med at jeg havde set billederne fra Google, som angiveligt kun skulle have brugt 2 dråber, en gang dagligt i 3 dage… Mit resultat er ikke i nærheden af deres (fub) billeder.

SÅ man kan ikke regne med billederne på Google. Men når det så er sagt så giver Tan-Luxe the face self tan drops huden en let, fin og naturlig solkysset hud med en sund glød.

Kender du Tan-Luxe?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *