Goodiebox februar 2019 // Powered By

goodiebox februar 2019 1

Månedens Goodebox er landet. Temaet er Powered By som sætter fokus på styrke i alle dens former. ”For uden me-time og skønne skikke, duer heltinden ikke”. Boksens produkter giver noget ekstra til hænder, hår og negle samt forkælelse der bekæmper misfarvninger og din highlighters nye bedste ven.

Goodiebox februar 2019 indeholder:

Bellápierre Cosmetics: Banana Setting Powder (full size). Den gule farve i en bananpudder, virker korrigerende på hudtonen. Den neutraliserer mørke rande under øjnene og rødmen i huden. Desuden passer den gule farve til alle hudtoner, og så giver en bananpudder desuden huden ekstra glød. Denne udgave er også matterende, og skal bruges som base under makeuppen.

HairLust: Hair Gummies. I månedens Goodiebox har vi modtaget en prøvepakke med hårvitaminer fra HairLust. Glasset indeholder 45 stk. hvor et normalt glas indeholder 90 stk. Vi har også modtaget en rabatkode på 100 kr. til HairLust webshoppen. Vitaminerne/vingummierne styrker håret indefra med biotin, zink, folsyre, B5, B6 og B12 der alle vedligeholder og styrker. Man skal tage 3 vitaminer om dagen i forbindelse med et måltid, dermed rækker 45 stk. heller ikke langt. Deres farve er naturlig og de smager af jordbær. De smager virkelig godt, jeg havde forventet at de ville have en bismag af noget kemisk, men det har de ikke. Det er en type af vitaminer som man ikke skal have stående fremme, så ens kæreste eventuelt skulle komme til at spise hele glasset!

goodiebox februar 2019 2

Luxie: Medium Fan Brush (full size). Sådan en vifte-makeup-børste er fantastisk, jeg har en enkelt en af dem i forvejen og det er imminent til highlighter i pudderform. Og så er det jo bare en smuk børste; lyserød og rosaguld – what’s not to like?

Mesauda Milano: Rock Nail Hardening Base Coat (full size). For det første så har denne lille base coat, som også kan anvendes som top coat, negleforstærker og skinnende lak, et fantastisk smukt og mat ydre. Dens matte ydre gjorde at jeg troede, at det var en matterende top coat. Men lakken både styrker neglene, samt aktiverer og stimulerer hærdningen af keratin og forhindre splittelsen af negle. Den tørre hurtigt og giver et skinnede finish.

Raunsborg: Hand Cream (full size). Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har prøvet et eneste produkt fra det danske brand Raunsborg. Men efter at have prøvet denne håndcreme skal jeg i hvert fald prøve mere. Den er simpelthen så lækker. Den dufter herligt. Den trænger hurtigt ind i huden, uden at efterlade den fedtet. Til gengæld efterlades hænderne med en dejlig blød overflade. Kombinationen af lind og squalane giver fugt og beskyttelse, mens agurkeekstrakt hjælper med at opretholde fugtbalancen. Håndcremen er en prisvindende en af slagsen, og det kan jeg godt forstå. Et lille minus er dog at den er for stor til at ligge i min clutch.

goodiebox februar 2019 3

Februar måneds Goodeibox indeholder 5 produkter, hvoraf fire af disse er full size, og så har den en samlet værdi af 623 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *