Vend le mini macaron LED lampen om og lav pedicure

le mini macaron pedicure 1

Jeg har før testet le mini macaron og nogen af deres produkter, som du kan mere læse HER. I det tidligere indlæg, kan du også læse en udførlig fremgangsmåde for, hvordan du bruger le mini macarons lakker og ikke mindst deres macaron LED lampe. For ikke så længe siden, så jeg et smart tip på deres instagram profil. Et tip som jeg senere hen har set også står i indlægssedlen til min lampe. Det er en måde hvorpå man også kan bruge lampen og lakkerne til fødderne og dermed også lave en flot og holdbar pedicure.

Le mini macaron pedicure

le mini macaron pedicure 2

Jeg havde aldrig prøvet det, fordi jeg troede at man skulle bruge deres store lampe til pedicure. Men lampens top er magnetisk og kan nemt vendes om, så der er plads til hver tå, én ad gangen. Så simpelt og så smart, så selvfølgelig ville jeg dele dette tip med jer. Måske der sidder andre uvidende, med hvad I kan udrette med jeres egen le mini macaron lampe, som jeg selv.

Les jellies – mango jelly

le mini macaron pedicure 3

Det nye trick gav mig også den perfekte anledning til at prøve min nyeste le mini macaron lak; mango jelly fra deres les jellies serie. En flot orange farve der er let transparent, men nemt opbygges til at være mere intens i farven. Og så er dens finish utrolig blank og glat.

le mini macaron pedicure 4

Kendte du til dette trick? Bruger du le mini macaron?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *