GlamGlow DreamDuo

GlamGlow DreamDuo 1

GlamGlow er et brand, som jeg for nyligt har fået øjnene op for. Jeg fik på et tidspunkt et gavekort til Matas, som jeg i lang tid ikke vidste hvad jeg skulle bruge på – jeg har jo nærmest alt. Jeg besluttet mig så for at prøve noget helt nyt (for mig) – brandet GlamGlow. Men hvilke af deres produkter skulle det så være?

Jeg endte med den beslutning, at det skulle være deres DreamDuo, som er en slags natlig ansigtsbehandling. Den skulle fugtmætte huden i to simple steps, med en DreamSerum og en DreamSeal. Du kan selv købe produktet HER *.

Se lige den smukke holografiske indpakning. Hello Sexy, ja hallo til dig også!

GlamGlow DreamDuo 2

Jeg har bestemt ikke fortrudt mit køb. Tværtimod, så er jeg blevet rigtig glad for GlamGlows DreamDuo. Den er simpelthen så lækker på huden. Den er super drøj i brug, hvilket er meget godt, i og med at bøtten er delt i to; en halvdel til DreamSerum og en halvdel til DreamSeal, som du kan se på billedet herunder. Det vil sige, at der kun er 20 ml. af hver del desværre, det er virkelig ikke meget.

  • DreamSerum er et fløjlsblødt serum med TEAOXI med grøn kaffe og grønne te blade. Det indeholder antioxidanter og en cocktail af essentielle vitaminer, der giver huden en fejlfri finish og beskytter huden mod daglige stressfaktorer. DreamSerumet er let og fugtigt i konsistens.
  • DreamSeal er et plejende fugtboost med hyaluronsyre og grønalger, som giver huden en fornyet glød og fylde. Modsat DreamSerummet har DreamSeal en meget mere fast konsistens.

GlamGlow DreamDuo 3

En anden ting jeg er vild med, er produktets duft. Det er en skøn, sød og lækker duft. Jeg er kommet frem til, at det er chokolade med orangeknas, som duften minder mig om. Mmmh!

Anvendelse af DreamDuo

DreamDuo kan anvendes af de fleste hudtyper: normal, fedtet, kombineret og tør hud og skal påføres inden du går i seng. Først påføres step et, DreamSerum, som er produktet med perlemor, i et jævnt lag. Det skal have lov til at absorbere i huden i ca. 30 sekunder før du påføre step to, DreamSeal, den grå creme.

Min hud bliver med øjeblikkelig virkning vidunderlig silke blød, fugtmættet og får en pæn udstråling. Den ekstremt dejlig bløde effekt min hud får, når DreamDuo påføres, er desværre væk morgenen efter, men min hud har det godt og er velplejet. Det er bare virkelig ærgerligt, at huden ikke forbliver ultra blød.

GlamGlow DreamDuo 4

Ja, DreamDuo er en stjerne! Et produkt der udøver mirakler, både nu og her og i løbet af natten.

Kender du GlamGlow og deres DreamDuo?

Kærligst Charlotte

Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *