Color correcting & en vidunderlig foundation

yves rocher color correcting 1

Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange produkter fra Yves Rocher. Det startede sådan set sidste jul, da jeg havde deres julekalender. Det var en fantastisk måde at udforske et brand, som jeg ikke havde særlig stort kendskab til. Jeg synes det er meget nemt med Yves Rocher; enten er jeg vild med produktet eller også kan jeg ikke lide det. Jeg er ikke rigtig stødt på nogen mææh-produkter, der “bare” har været OK. Når men i hvert fald, så har jeg fundet nogle nye favoritter blandt deres sortiment, og denne gang blandt deres makeup.

Color Correcting

yves rocher color correcting 2

Jeg har aldrig gjort mig så meget i farvekorrigering/color correcting. Jeg havde en lille palette fra essence cosmetics, men jeg kunne simpelthen ikke få det til at fungere. Farverne var ikke til at blende ud, og jeg lignede mildt sagt en klovn, når jeg prøvede mig med det. Yves Rocher har dog deres egne, som er noget bedre og gav mig en helt anden oplevelse af color correcting.

De er udformet som en stift, og har en dejlig blød og cremet konsistens. De er dermed også meget nemme at blende ud. Stifterne indeholder det milde og skånsomme bomuldsolie, der gør at de også kan anvendes til sart hud. Jeg har haft stor glæde af den gule og grønne farve. Det er de to, som for mig virker optimale at bruge, i forhold til min hud.

Color correcting er en måde hvorpå man neutraliserer alle ujævnheder i hudtonen.

  • Grøn neutraliserer rødt som bumser, røde kinder og små blodkar
  • Gul neutraliserer blåt som små blodkar, blå rande under øjnene og meget lys hud
  • Orange neutraliserer brun som mørke rande under øjnene, brune pigmentpletter og er perfekt til den mørke hudtone
  • Lilla neutraliserer gul og lysner gullige områder og grålig hud

Bruger du color correcting?

Zero Shine Foundation

Denne foundation er virkelig en positiv overraskelse. Den har også hurtigt fået sin plads, blandt mine favorit foundations. Desuden er den relativ billig, den er lige nu på tilbud til kun 99 kr. hos Yves Rocher normalprisen er 129, så det er heller ikke galt. Zero Shine Foundationen kommer i hele 12 nuancer og mattere huden i op til fire timer efter påføring. Det kan godt være at fire timer ikke lyder af meget, men modsat de foundations der lover mathed hele dagen, så virker den her rent faktisk som den lover. Den indeholder et højtabsorberende pulver og skjolddragerod, som søger for ar huden ser fin og mat ud.

Min hud efterlades simpelthen så pæn. Det er en OK dækkende foundation, men på en ikke-tung måde. Jeg synes den er let på huden, den bliver ikke for meget eller for makeuppet. Den er med andre ord lige efter mit hoved. Jeg har den i farven Beige 200, som umiddelbart syner en smule mørk til mig, men når den blendes ud i ansigtet er nuancen det perfekte match. Den har en lidt spøjs med god duft, som jeg ikke rigtig kan placere; den er sød og lidt slikagtig.

De to farvekorrigerende stifter og foundationen:

yves rocher color correcting 3

Hvilken foundation er din favorit?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *