Glæderne ved online shopping

tommy hilfiger sandaler 1

Jeg har meget længe ønsket mig et par Tommy Hilfiger sandaler med kilehæl. Det er nogle fantastisk smukke sko, der går til det hele; hverdag og fest. De er ikke for høje, men har alligevel lidt hæl der gør det hele lidt mere feminint. Jeg er vilde med dem og rigtig glad for endelig at have fået et par – som passer på begge fødder. Læs min lille, lange historie om hvordan jeg fik erhvervede mig det skønne par.

Besøg i Skoringen

Jeg havde set et par til omkring de 500 kr., og så en dag tænkte jeg at nu skulle det være. Min mor og jeg tog et smut forbi Skoringen, hvor jeg fandt en anden model der var meget pænere, men også det dyrere. Jeg var lidt i tvivl, om jeg skulle købe dem – 800 kr. for et par sandaler er jo ikke småpenge. Min mor påpegede, at når jeg flytter hjemmefra vil jeg ikke have råd til at købe et par sko til 800 kr. Så det er med at gøre det nu mens jeg hår råd. Så jeg blev enig med mig selv om, at de skulle med hjem.

Ekspedienten kom med sandalen til den anden fod, så jeg kunne prøve dem sammen. Der kunne jeg virkelig mærke en stor forskel på udstillingsmodellen og den helt nye sko. Udstillingsmodellen var mere slidt, udtrådt og faktisk også blevet lidt misfarvede. Og heldig som jeg altid er, når jeg har besluttet mig for at købe ind for et større beløb, så havde de kun sættet med udstillingsmodellen tilbage… Og det ville jeg simpelthen ikke give 800 kr. for, det er jo ikke Føtex jeg skulle handle i… Er det bare mig der ikke synes at det er i orden?

Fandt dem på Footway

Jeg fandt så skoene på Footway, hvor jeg også før har handlet. De har prisgaranti, og sandalerne var faktisk 53 kr. billigere der end hos Skoringen. Da jeg onsdag ville bestille skoene, så jeg kunne havde dem dagen efter, da deres levering er super god. Men af tekniske problemer hos Footway, kunne jeg ikke når at bestille dem, så jeg havde dem dagen efter. Når pyt, jeg skulle jo også først bruge dem lørdag. Fredag formiddag fik jeg besked om at de var klar til afhentning, i Netto butikken 200 meter fra hvor jeg bor. Det var en glædelig nyhed, nu ville jeg endelig få mine længe ventede Tommy Hilfiger sandaler.

Lige så lykkelig man kan blive over at hente sine nye sko…

… Lige så irriteret og sur kan man blive over at skoene er sendt i to forskellige størrelser. Ja det passer, den højre sko var rigtig nok i størrelse 38, men den venstre sko var i størrelse 37… Og det havde jeg så givet næsten 800 kr. for. Hvordan kan sådan noget ske!? De tilbød ikke engang en form for rabatkode eller voucher, som undskyld for fejlen.

Så nej jeg havde ikke nogen nye og flotte sko at tage på lørdag, dagen efter, og sandalerne blev sendt retur.

tommy hilfiger sandaler 2

Held i uheld

Derefter vidste jeg ikke helt om jeg ville bestille dem igen, da jeg ikke havde nogen kommende anledning til at skulle bruge dem. Søndagen efter kiggede jeg bare for sjov på hjemmesiden, for at se om de stadig havde dem på lager. Og dér, fire dage efter jeg havde bestilt dem af første omgang, var de sat ned med omkring 200 kr.! Så jeg bestilte nogle nye hjem – andet kunne jeg ikke tillade mig, med sådan et godt tilbud!

Prisopsumering: Skoringen: 799 kr. Footway (onsdag): 747 kr. Footway (søndag): 598 kr.

Et par dage efter deres ankomst var min kæreste og jeg ude og spise, så de nye Tommy Hilfiger sandaler kunne blive fint indviet. Derudover har jeg ikke umiddelbart nogen kommende lejlighed til at få dem brugt, men jeg er ikke i tvivl om at det nok skal komme! Om ikke andet har jeg et hav af konfirmationer, som jeg skal til næste forår. Og så kan de desuden sagtens bruges til hverdag også. De ser så godt ud sammen med et par jeans.

tommy hilfiger sandaler 3

Har I også nogle ”gode” historier om nethandel?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *