Goodiebox maj 2018 // #instafriendly

goodiebox maj 2018 1

Maj måneds Goodiebox er nu i udbud og den er lækker. Og som en skøn overraskelse, så er alle boksens produkter full size, hvilket man absolut ikke kan klag over. Repræsenteret i #instafriendly boksen er der lidt til håret, lidt til huden samt lidt makeup, der alle skulle være med til at gøre dig endnu mere instafriendly.

Goodiebox maj 2018 indeholder:

Evolve Beauty: Hyaluric Serum (full size). Jeg har aldrig selv prøvet noget fra brandet Evolve Beauty, men jeg har i lang tid fulgt dem på instagram hvor deres produkter bliver fremstillet på fineste vis – #instafriendly. Jeg er rigtig glad for at have modtaget lige præcis et fugt serum, da min hud elsker fugt. Desuden er hyaluronsyre en fantastisk og uundværlig ingrediens i hudpleje, da den binder fugten i huden.

Comme Deux: #Discoskin (full size). Jeg er faktisk i gang med et indlæg om Comme Deux og deres serum booster og maske, men jeg kan fornemme, at jeg nok kommer til at gå i gang med endnu et Comme Deux blog indlæg omhandlende denne #Descoskin maske. Da den fortjener meget mere kærlighed, end hvad dette ligge snip kan give. Masken er holografisk, kemisk eksfolierende og fugtgivende.

Uoga Uoga: Moon Path Natural Highlighter (full size). Dette er en meget let og neutral highlighter. Den er faktisk så let at den næsten ikke ses på huden, før lyset rammer spot on. Og det kan jeg faktisk meget godt lide. Jeg bruger ikke så meget highlighter. Jeg synes min hud skinner rigeligt i forvejen!

Amika: Bombshell Blowout Spray (full size). Her har vi et farverigt hårprodukt på spray, der fungere som lidt alla en saltvandsspray. Produktet skulle beskytte, give tekstur og volumen og samtidig virke reparerende på håret. I mit hår oplever jeg også denne her ekstra struktur, men derudover synes jeg ikke at den gør så meget andet.

Mesauda: Backstage Lipstick (full size). Nogen har ligesom mig modtaget en læbestift i én ud af tre farver, mens andre har modtaget en lipgloss i én ud af tre farver. Jeg har som i kan se modtaget en læbestift i farven innocent nr. 112. Det er en frisk og sommerlig farve. Læbestiften er meget cremet, jeg synes den er pænest hvis jeg lige ”kysser et stykke køkkenrulle” først, så det tager det meget tykke og cremede lag. Derefter får læberne et meget naturligt og friskt look, af fin ferskenfarve.

goodiebox maj 2018 2

Månedens boks har præsenteret mig for flere helt nye brands, som jeg ikke har prøvet før: Evolve Beaute, Uoga Uoga og Amika. Og det er jo altid spændende med noget nyt, synes jeg. Maj måneds Goodiebox, har en samlet værdi af 610 kr. og koster kun 169 kr. Hvis du selv har lyst til at modtage den månedlige Goodiebox, han du tilmelde dig på deres hjemmeside HER. Der er selvfølgelig ingen binding på abonnementet. Hvis du gerne vil have mulighed for at modtage maj måned boksen også, skal du tilmelde dig hurtigt, de plejer menig at blive revet væk.

Modtager du Goodiebox? Hvilket produkt er dit favorit?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

4 kommentarer

  1. Jeg fik en lipgloss i en super fin farve 🙂
    Mit favorit produkt er masken, den er både flot og effektiv <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *