Peter Thomas Roth Made To Mask !

peter thomas roth made to mask 1

Der er stadig et stykke tid til jul endnu, om end jeg selv rigtig godt kan lide, at få julegaverne klaret i god tid. Her er den perfekte gave til ansigtsmaske-elskeren: Peter Thomas Roth Made To Mask. Sættet kan selvfølgelig også bare være en selvforkælelsesgave til dig selv. Sættet er lige blevet lanceret i uge 42 og koster 625 kr., men har en værdi af 710 kr. Sættet indeholder fire af Peter Thomas Roth mest elskede masker af 50 ml. Der er tale om Cucumber Gel Mask, Irish Moor Mud Mask, Pumpkin Enzyme Mask og 24K Gold Mask.

De fire ansigtsmasker i Peter Thomas Roth Made To Mask sættet

peter thomas roth made to mask 2

Cucumber Gel Mask

Dette er en oliefri og let gelmaske, som skulle virke fugtende, afgiftende og beroligende. Den kan med fordel anvendes til at berolige huden i forbindelse med solsoldning, peeling, voksning eller udtørring. Masken er beriget med det kraftfulde agurkeekstrakt for at berolige og lindre tør og irriteret hud. Masken tilfører huden vitaminer og antioxidanter, minimere porer og giver huden en ny og mere frisk udstråling. Masken passer til alle hudtyper men er især god til tør og irriteret hud.

Umiddelbart er denne maske duftneutral.

Masken er et koldt gys at få ud i ansigtet. Jeg kan sagtens forstille mig, at denne ville være fantastisk efter solbadning. Den er ikke specielt drøj i brug. Generelt synes jeg at man skal være gavmild med alle disse ansigtsmasker. Cucumber Gel Mask efterlader huden mat, let fugtet og beroliget ved at have mindsket rødmen.

Irish Moor Mud Mask

Irish Moor Mud er en nærende og dybderensende serie, som skulle eliminere urenheder og detoxe huden, samtidig med at huden gennemfugtes. Masken tilfører huden vitaminer, mineraler og kraftfulde antioxidanter. Derudover skulle den minimere synlige poreråbninger og fine linjer. Masken er målrettet til kombineret og fedtet hud.

Heller ikke denne maske har nogle duft, den er til gengæld meget tyk og meget sort. Konsistensen er lækker og dækkende. Jeg havde en forventning om at det ville være ligesom en lermaske. Men det er det bestemt ikke. Der er ikke noget udtørrende eller krakelerende over masken, mens den sidder på huden. Jeg synes ikke at kunne mærke noget fugtgivende over masken, modsat synes jeg faktisk at den tørre min hud lidt ud. Min hud efterlades en smule tør, mat og oliefri.

Pumpkin Enzyme Mask

Dette er en tredobbelt eksfolieringsmaske, som øjeblikkeligt skulle give en mere jævn hudtone. Masken eksfolierer huden i tre niveauer; AHA syre (læs evt. DETTE indlæg om AHA og BHA), græskarenzymer og fine krystaller af aluminiumoxid. Masken skulle udjævne hudens struktur, fremme cellefornyelsen og fjerne fine linjer og rynker. Masken kan anvendes til alle hudtyper, men er især velegnet til træt og livløs hud.

Den dufter virkelig lækker, lidt som krydderkage, jul, kanel og nellike, men jeg kan også fornemme noget naturligt, som nok stammer fra græskar. Det er som sagt en kemisk maske, men den har også en masse korn i sig til den mekaniske peeling. Dette er uden tvivl min favorit maske. Modsat de andre masker mærker jeg rent faktisk at den virker, mens den sidder på huden. Den indeholder MANGE små korn, og så kan den godt være en smule genstridig at vaske af. Jeg synes det er langt det nemmeste at gøre under bruseren. Huden efterlades glat, mat og IKKE blankpoleret, som jeg selv havde frygtet.

24K Gold Mask

En luksuriøs anti-age maske, beriget med 24K guld. Masken skulle have en opstrammende effekt og givet et umiddelbart løft, reducere alderstegn og forbedre hudens spændstighed. Derudover skulle den give huden en intensiv fugttilførsel og efterlader den silkeagtig og med en vitaliserende udstråling. Masken passer til alle hudtyper men er målrette voksen hud (ca. 30+).

Umiddelbart igen duft, men flot er guldmasken. Guldet skulle give ekstra udstråling til huden efter brug.

Masken har en ude mærket og lækker gel konsistens. Den er flot på, ingen tvivl om det! Man ligner jo en Gudinde. I forhold til test af masken, så er jeg ikke den rette med min hud på 25 år, derfor er masken også givet videre til en der vil få mere gavn af den end jeg selv. Lige efter at jeg selv havde prøvet den. Masken er behagelig på, men som jeg lidt havde forventet, havde jeg ikke den store effekt af masken. Den er ikke udtørrende og jeg synes heller ikke at den efterlader noget glitter tilbage i ansigtet.

Kender du Peter Thomas Roth og hans masker? Hvad synes du om dem?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg