Lækker øjenpleje fra Filorga

filorga optim-eyes refresh 1

Husker du at pleje den sarte hud omkring øjnene? Jeg synes det er vigtigt, at pleje huden lige præcis der. Jeg kan i hvert fald mærke at på min egen hud, at den føles meget mere behagelig når jeg husker at pleje den sarte hud, i forhold til når jeg ikke får det gjort. Hertil vil jeg varm anbefale Filorga. Har du fulgt med længe, vil du måske vide, at det er et af mine yndlingsbrands. De to øjencremer, som jeg vil fortælle om i dag, giver blandt andet god fugt og virker kølende på huden. Jeg har faktisk tidligere testet Optim-Eyes cremen, men i mellemtiden er formlen blevet opdateret.

Optim-Eyes

Den nye Optim-Eyes er målrettet pleje til trætte øjenomgivelser, hvor den effektivt virker mod linjer, mørke rande og hævelser. Optim-Eyes har i mere end 10 år været en bestseller hos Filorga. Den plejer huden med fugt og arbejder specifikt med en triple effekt på at mindske træthedstegn: Mørke rande, hævelser og poser samt fine linjer. Med relanceringen af cremen, har den fået en boosted effekt mod de såkaldte træthedstegn. Dette gøres ved at styrke den ikoniske formulering med Melaton-Eyes Technology, som er en ny generation af peptider, der tilfører ny energi til øjenomgivelserne og dermed forstærker den eksisterende formel.

I den eksisterende formel finder vi blandt andet Chronospheres med NCTF og hyaluronsyre samt Eyeliss, som er en trio af aktive ingredienser baseret på hesperidin, der har en fugtgivende og udglattende effekt på fine linjer. Haloxyl, en kombination af peptider, der modvirker mørke rande som også har en effekt på fine linjer og rynker. Samtidig påvirker andre peptider mikrocirkulationen, for at mindske hævelser og poser under øjnene.

Jeg har som sagt testet Optim-Eyes tidligere, og selvom formlen er blevet opdateret til det bedre, så har formel den samme lette og let-absorberende konsistens som tidligere. Optim-Eyes har også samme look. Det er stadig samme udseende og samme lækre pumpesystem. Dens dosering er stadig meget gavmild. Umiddelbart er cremen en smule mere gel end jeg husker den tidligere udgave var. Men det kan også være at jeg husker forkert.

Det er i hvert fald en super lækker øjencreme, den er fyldig og trænger relativt hurtigt ind i huden, for at efterlade den sarte hud omkring øjnene blød, fugtet, smidig og en lille smule afkølet. Det eneste lille minus jeg har at sige om øjencremen er, at der meget hurtigt danner sig en lille prop i udgangen. Proppen kan let fjernes, så det er ikke noget problem, som sådan.

filorga optim-eyes refresh 2

Optim-Eyes en i cremeform og kommer ud via en pumpefunktion, mens Optim-Eyes Refresh er fast og applikeres med en stift

Optim-Eyes Refresh

Optim-Eyes Refresh er en stift til trætte øjenomgivelser, med en øjeblikkelig vitaliserende, forfriskende og kølende effekt. Som jeg skrev ovenover, har Optim-Eyes cremen været en bestseller i mere end 10 år, dels fordi cremen opfylder det stigende behov for at korrigere for tegn på træthed, da vi generelt sover mindre end vi gjorde tidligere. Og øjenomgivelserne sladre om træthed i form af de fermøse træthedstegn. Så i forbindelse med relanceringen af Optim-Eyes, lancerede Filorga også Optim-Eyes Refresh. Optim-Eyes Refresh er en stift som er nem at have med sig. På den måde kan øjenomgivelserne til enhver tid hurtigt kan opfriskes.

Optim-Eyes Refresh består blandt andet af Fresh Minute Technology, der består af tre aktive ingredienser: Ekstrakt udvundet fra mineralrige rødalger, som giver en forfriskende, kølende effekt og straks dæmper hævelser og mørke rande. Hyaluronsyre med en lav molekylærvægt tilfører fugt og har en udglattende effekt på fine linjer. Mineraludvundet mikropudder virker lysreflekterende og giver en ny og forbedret udstråling for et friskere look. Derudover indeholder Optim-Eyes Refresh også Melaton-Eyes Technology, som også findes i Filorgas opdateret Optim-Eyes øjencreme, som modvirker yderligere træthedstegn takket være en ny generation af peptider, der tilfører ny energi til øjenomgivelserne.

Optim-Eyes Refresh kan anvendes flere gange i løbet af dagen, også oven på makeup. Stiften virker dejligt kølene og opfriskende på huden under øjnene. Den (og Optim-Eyes) kan med fordel have plads i køleskabet, for en ekstra kølende effekt, men jeg synes selv at den køler fint, ved at stå i stuetemperatur. I forhold til det mineraludvundet mikropudder, som skulle virke lysreflekserne, så er det ikke meget jeg bemærker det. Øjenomgivelserne ser bare let fugtet ud, som det nu engang ser ud, når man har kommet creme på huden. Det jeg vil sige med dét er, at Optim-Eyes Refresh ikke fungere som en highlighter.

Kender du Filorga?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

  1. God lørdag og smukt forår ønskes 🙂
    Ja jeg har prøvet Filorga og min hud elsker Filorga, den er lidt dyr men bestemt et af mine favoritprodukter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *