Fastere, glattere og mere ungdommelig hud med Hungarian Thermal Water

peter thomas roth hungarian thermal water 1

I dette forår har Peter Thomas Roth lanceret en lille ny kollektion, som er inspireret af Peters ungarske spa arv. I Ungarn findes en af verdens største reserver af termisk vand, som folk kommer langvejs fra, for at nyde det mineralrige vand på ungarske kursteder. Nogle af disse kursteder var faktisk ejet af Peters bedsteforældre og har som sagt inspireret til den nye kollektion. Både kraften fra der ungarske termisk vand, botaniske ingredienser og moderne teknologi er udnyttet i kollektionen, som har fået navnet: Hungarian Thermal Water. Serien består af en ansigtsmaske og en fugtighedscreme til ansigtet.

”Jeg har fanget det ungarske, mineralrige termiske vand i en fugtighedscreme og i en maske. Det er en ungdoms fontæne til din hud, fra min bedstefar til min far, så til mig og nu fra mig til dig!” – Peter Thomas Roth
Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Atomic Heat Mask

Den nye maske er både fugtende og nærende for huden, den giver en glat, frisk og mere undgdommelig hud. Foruden hovedingrediensen; ungarsk mineralrigt termisk vand, så indeholder masken også ungarske botaniske ekstraker fra rosmarin og bøgetræsknopper, en cocktail af naturlige olier fra solsikke, havtorn, hyben, granatæble, fersken, brombær, mandler, jojoba, abrikos, oliven og sheasmør samt kaolin og salt. Altså en hulens masse lækre ingredienser, der skaber en skøn og duftneutral ansigtsmaske.

Konsistensen af masken er meget tyk og meget fast. Umiddelbart ligner det, at masken er halvtør og gammel, og den føles faktisk lidt som glasur der er tæt på at være størknet, bare uden at klistre. Når man har fået lidt maske op fra krukken og begynder at massere den ud i ansigtet bløder den op og får en glat og cremet konsistens, der er noget nemmere at arbejde med. Masken skal påføres i rigelige mængder på ren hud. Herefter skal man massere huden i 3 minutter. Derefter skal fingerspidserne dyppes i koldt vand og man skal igen massere masken. Og her sker der noget. Det kolde vand aktiver en varmeudvikling i huden, som åbner porerne og optimere optagelsen af mineraler, botaniske ekstrakter og olier. Og den bliver virkelig varm! Når den varme fornemmelse er aftaget efter et par minutter, skal masken fjernes med vand. Og så er huden ellers fugtmættet og blød.

peter thomas roth hungarian thermal water 2

Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Moisturizer

peter thomas roth hungarian thermal water 3

Denne fugtgivende ansigtscreme er absolut igen skuffelse. Jeg har allerede haft stor fornøjelse af at bruge den. Det er en meget let og fugtig creme, der hurtigt trænger ind i huden. Cremen er til normal og tør hud. Umiddelbart synes jeg at den er duftneutral, men alligevel synes jeg der er en meget svag duft af et eller andet. Cremen er fyldt med ungarsk, mineralrigt termisk vand, ungarske botaniske ekstrakter fra rosmarin, bøgetræsknopper og pæoner, samt en masse naturlige olier fra solsikkefrø, havtorn, natlys, abrikos, fersken og hørfrø og et triple lipid kompleks. Der er altså mange af de samme ingredienser fra ansigtsmasken, som går igen i cremen, men de er ikke identiske.

Ansigtscremen er dejlig i brug, da den er så let. Jeg har brugt den både som dag- og natcreme. Den er perfekt som dagcreme, da den trænger så hurtigt ind i huden. Men også som natcreme fungere den godt, slev om at den er let, men med en god ansigtsolie under, så er huden skøn at vågne op til. Huden efterlades opfrisket, mere fast, glat, blød, fugtet og ensartede. Og så får huden en virkelig lækker overflade, når jeg efterfølgende røre ved ansigtet.

Se deres teksturer herunder:

peter thomas roth hungarian thermal water 4

Maske // creme

Foruden de to Hungarian Thermal Water produkters lækre og effektive indre, så har de også det smukkeste ydre. Farvespillet er hypnotiserende og spiller virkelig godt sammen. Jeg er vild med at farverne bytter top imellem produkterne.

Peter Thoams Roth forhandles i Matas * og i Magasin

peter thomas roth hungarian thermal water 5

Kender du Peter Thomas Roth?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *