Skønhedssøvn; sov dig skøn

skønhedssøvn

Skønhedssøvn er mange ting. Et er at vi behøve et X antal timer for at være friske og udhvilet, og forhåbentlig vågne op uden mørke rande under øjnene. Men du kan også hjælpe skønheden på vej imens du sover, og dermed spare lidt tid om morgenen. Jeg giver dig her 3 tips til din skønhedssøvn.

Sov dig til en lækker frisure

Du skal bruge: saltvandsspray, elastikker, en bredtandet kam og krøllecreme/hårskum/hårspray. Inden du går i seng skal du fugte dit hår med en saltvandspray, ikke så meget at håret bliver stift. Derefter fletter du håret i en løs fletning, og slutter af med en elastik. Denne skal du ikke binde for stramt da det vil kunne ses. Ønsker du mindre krøller kan du evt. lave to franske fletninger.

Næste morgen når du vågner skal du løsne fletningen og kun rede håret gennem med en bredtandet kam. Bruger du en børste vil du få meget stort og kruset hår. Den bredtandet er vejen frem til et pænt og naturligt look. Afsluttende kan du bruge en krøllecreme lidt hårskum eller hårspray til at sætte håret og give det lidt ekstra.

Brug en natansigtsmaske

Vi kender vidst alle sammen de almindelige ansigtsmasker. De arbejder typisk med huden i en 10-20 minutter, og så er huden opfrisket, renset, fugtet eller hvad man nu masker for at opnå. Men der findes også ansigtsmasker som arbejder noget længere tid end blot 10-20 minutter. De såkaldte leave-on natansigtsmasker som arbejder med huden hele natten for at man kan vågne op til en mere strålende hud.

Eksempler på ansigtsmasker der virker natten over. OBS det er ikke alle jeg selv har prøvet.

Den suveræne natbrille

At sove med en natbrille, har virkelig gjort det godt for min nattesøvn. Min mor har altid sagt at jeg har et godt sovehjerte. Om sommeren har jeg dog rigtig svært ved at sove ordentligt pga. de lyse nætter. Det er her at natbrillen kommer ind i billedet og gør, at jeg sover meget bedre og længere end jeg ellers ville have gjort. SÅ har du problemer med nattesøvnen er en natbrille måske løsningen. Om ikke andet koster de 10-20 kr. i Tiger så der er ikke rigtig noget at tabe.

Har du nogle gode tips til skønhedssøvnen?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *