3 * REN hudpleje

REN hudpleje.

Jeg har efterhånden fået raget lidt REN produkter til mig, hvilket jeg ikke er ked af, da det er nogle super gode og lækre produkter. REN’s hudplejeprodukter er udviklet med ”performance, purity og pleasure” i fokus – det betyder, at produkter er udviklet på de fineste teknologier og det er videnskabeligt bevis, at produkterne er skånsom mod huden og giver den hvad den har brug for.

Micro polic cleanser. Dette er et 2 i 1 rense produkt der renser i dybden og eksfoliere huden. Rensen skal anvendes 2-3 gange om ugen. Jeg synes den er meget behagelig at bruge, da de eksfolierende korn er meget små men effektive. Rensen efterlader huden poleret og især min næse skinner efter brug.

Om: rensen indeholder små rav-mikroperler (de er vildt små), som sliber døde hudceller af og øge hudens glød i en skummende mousse, mens rensen fjerner snavs og polere huden. Rensen efterlader derfor huden renset, fornyet og strålende og ved jævnt brug, vil porestørrelser og fine linjer blive reduceret.

Wake wonderfull night time facial. Mit yndlings REN produkt er uden tvivl wake wonderfull night time facial. Det er en ansigtsmaske der virker natten over, men mest af alt minder det om en natcreme, den skal bare smøres ud i et tyndt lag uden at den skal skylles af efterfølgende, for så at vågne op til en skøn følelse i ansigtet.

Om: masken har tre elementer det første er eksfoliering, hvor tropisk frugtsyre eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Det andet er at mineraler og sukkere giver cellerne energi og til sidst vil olie og omega gendanne huden, ved brug i længere periode vil hudens gendannelses proces også blive bedre.

Glycolatic radiance renewal mask. Jeg har kun denne maske i prøve størrelse, jeg har haft den liggende ret længe uden at prøve den, det er først for inden for den seneste måned at jeg tog mig samme, til at læse lidt om den. Jeg ærgre mig lidt over, at jeg ikke prøvede den noget før, for den er helt vildt lækker. Masken er som en meget fed gelcreme, der skal side på nyrenset hud i 10 minutters tid og derefter skylles af. Min hud har det rigtig godt efter sådan en omgang. Det er helt klart et produkt, som jeg skal ud og investere i meget snart.

Om: masken giver en forbedring af ens hudtone og tekstur, tilfører huden en mild glød og et fejlfrit udseende. Masken er en kombination af et frugtsyrekompleks og papaineenzym der mildt eksfoliere huden (masken indeholder dog ingen former for peelende korn), der hjælper med at fjerne døde hudceller og eventuelle poreblokeringer. Derudover virker masken antiinflammatorisk, helende og reparerende på huden. Derfor er masken god til hud der er overbelastet, moden, uren eller hud med ardannelse – altså en god all around maske, dog ikke så god til følsom hud.

Har du en REN favorit?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *