Fint undertøj fra H&M

DSC_0011

En tur i Hennes & Mauritz endte med dette fine sæt undertøj. Jeg synes at H&M er begyndt at have mange lidt specielle sæt, og mange af dem er også rigtig fine – ikke alle falder dog lige i min smag, men der er rigtig mange pæne, som dette her. Jeg synes snittet er rigtig flot, toppen sidder ret langt nede i forhold til almindelige bh’er der stopper lige under brystet. Toppen dækker også ret meget af brystkassen og ville derfor også være fin at have på, til en nedringet bluse (det må prøves), så den kan ses. Desuden er den behagelig at have på, jeg troet faktisk, at jeg skulle have den i en størrelse større, end jeg normalt bruger, men stoffet gav sig fint og strammer ikke.

Mønstret er også rigtig flot, der er i to lag, det yderste lag er det sorte, med blade og transparent stof, det inderste lag er hudfarvede og også transparent, dog uden at sættet virker gennemsigtigt.

h+m

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *