Elizabeth Arden Superstart cleanser & sheetmask

elizabeth arden superstart

Elizabeth Arden er klar med en undvigelse til deres Superstart serie. Med sin Superstart Skin Renewal Booster satte Elizabeth Arden en ny standard for hudplejeprodukter, som booster huden med målrettet og intens pleje af hudens yderste lag (hornlaget). De to nye tilføjelser til Superstart serien består af en cleanser og en sheetmask, som begge indeholder en avanceret formel med probiotika og effektive ingredienser, der genskaber hudens sunde og strålende glød. Produkterne styrker hudens normalflora af bakterier og dens naturlige reparationsmekanisme og så egner produkterne sig til alle hudtyper i alle aldre.

Normalflora og probiotika

På hudens overflade lever der en masse bakterie – milliarder af dem i både sunde og usunde udgaver. Men de skal altså være der, for at huden kan fungere optimalt. Hvis normalfloraen kommer i ubalance kan det give kroniske hudskader. Elizabeth Ardens produkter, med probiotika sætter huden i balance, giver den masser af fugt som resultere i en blød og behagelig hud med en flot udstråling. Og de kan sagtens anvendes selvom huden ikke er skadet eller i ubalance!

Superstart Skin Renewal Booster

Jeg har ikke slev prøvet det oprindelige Superstart produkt: Superstart Skin Renewal Booster *. Baseret på studier lyder produktet dog ganske udmærket. Mange oplever blødere hud, langt mere fugtmættet hud, samt at produktet reparerer og mindsker følelsen af skadet eller irriteret hud. Desuden oplever mange også en sundere hud med en forbedret hudstruktur. Produktet er dog et ”før serum produkt”, som skal påføres morgen og aften FØR påføring af serum og cremer.

Superstart Probiotic Cleanser

elizabeth arden superstart 2

Lad mig lige starte med at slå dette fast: det er en rens egnet til daglig anvendelse. Dette er noget jeg slev har været meget i tvivl om, da rensen også fungere som en dybderensende lermaske i og med at rensen indeholder en kombination af lyserødt og grønt ler, og så skal rensen sidde på huden i 1 minut før den skylles af. Det virker måske lidt voldsomt, men det fungere ganske udmærket.

Rensen * indeholder det samme probiotikakompleks som Skin Renewal Booster, som styrker hudens naturlig forsvarsmekanisme, samt glycerin der styrker hudens fugtbevarende evne. Den har en dejlig cremet og lækker konsisttens, den tørre ikke ind på samme måde som en lermaske. Dens duft er en smugle tør og leret, tilsat en mild, ren og skøn duft. Rensen kan godt være en smugle svær at vaske af huden.

Til gengæld så efterlades huden sundere, blødere, beroliget, friskere, mere strålende, fugtmættet og behagelig, og så kan porerne godt synes mindre.

Superstart Probiotic Boost Skin Renewal Biocellulose Mask

Sikke. Da. Et. Laaangt. Navn!? Når men sheetmasken her indeholder dobbelt så meget probiotika som Superstart Skin Renewal Booster. Det jeg bedst kan lide ved sheetmasker er, at de er vedet ind i serum som huden optager meget bedre når det påføres via en sheetmask, i forhold til når man bare smøre serum på huden.

Og så er biocellulose sheetmasker den lækreste form for sheetmasker. Det er bestemt ikke samme følelse af bruge en biocellulose sheetmaske, som det er at smække en våd og kold stof klud af en sheetmaske i hovedet. Biocellulosemasken er fremstillet af naturfibre fra 100 % fermenteret kokosvand. Jeg har dog ikke oplevet duften af kokos i nogle af disse typer sheetmasker. Fibrene er ca. 1000 gange tyndere end menneskehår. Det medføre at masken sidder helt tæt på huden og følger ansigtets konturer. På de måde kan huden absorbere de plejende ingredienser meget bedre, end hvis man påførte dem alene. Desuden har denne type af sheetmasker bare den lækreste konsistens; de er glatte, bløde og gummiagtige.

Masken indeholder som sagt dobbelt op på det famøse probiotikakompleks og så indeholder den glycerin, der styrker hudens fugtbevarende evne. Den indeholder natriumsalt fra hyaluronsyre (natriumhyaluronat), der virker som en naturlig fugtmagnet. Og så indeholder den også en blanding af ceramide 1, 3 og 6, kolesterol og phytosphingosine der er vigtige naturlige lipider, der findes i hudbarrieren, som reparere og genopbygger ceramideniveauet.

Sheetmaksen er nem at påfører huden, hullerne til øjnene er dog en tand for små og for tætsiddende, hvilket medføre at jeg føler jeg får produkt i øjnene. De giver effekt allerede efter første omgang; huden bliver friskere, sundere, mere fast og jævn og så bliver porerne mindre synlige. Der er dog et lille minus ved dem, og det er prisen. En pakke med 4 masker koster 350 kr. * hvilket svare til 87,50 kr. pr. maske. Når de anbefales at man bruger 1-2 gange om ugen bliver det alt for dyrt i længden!

Har du prøvet nogle af ovenstående produkter? Hvad synes du om dem?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *