Skøn og budgetvenlig hudpleje fra IVY AÏA

ivy aïa hudpleje 1

Jeg har været i gang med at teste hudpleje fra IVY AÏA. Jeg fik for alvor øjnene op for brandet da jeg testede deres effektive og billige vippeserum, som virkede over al forventning. Og disse hudplejeprodukter er også god kvalitet for næsten ingen penge.

Til de af jer, der endnu ikke kender IVY AÏA, så er det et dansk hudpleje brand, der fokuserer på, at en hudplejerutine skal være enkel og effektiv, uden at gå på kompromis. Udover at være cruelty-free og vegansk, er alle deres produkter uden parfume, parabener, farvestoffer og allergifremkaldende stoffer. IVY AÏA ønsker at ændre opfattelsen af, at kvalitet er lig med høje priser, og derfor tilbyder de hudplejeprodukter, man trygt kan bruge uden at betale overpris.

Første step er deres Cleansing Mousse

Hudplejerutinen stater med deres Cleansing Mousse, der renser huden og virker på forstørret porer. Dens indhold af Niacinamid reagere min hud rimelig meget på, ved at blive rød og svingende, hvis den ikke skylles af med det samme. Derfor bruger jeg den også kun om aftenen. Jeg har erfaring med at huden stille og roligt skal vænnes til sådanne ingredienser, derfor brugte jeg den til en start kun et par gange om ugen, og nu stadig kun om aftenen. Jeg er lidt overrasket over at rensen anbefales til alle hudtyper, jeg vil personligt fraråde den til sensitiv hud, da min egen hud reagerer som en gør.

Jeg oplever at min hud tørre lidt ud på nogen områder, især på hele stykket under munden. Og så kan min hud også begynde at svige lidt. Den skal i hvert fald vaskes af lige med det samme. Men når det så er sagt, så har min hud vænnet sig til rensen og jeg synes faktisk at min hud er rigtig pæn i øjeblikket. Men om det er rensen der virker ekstra godt på porerne eller om det lige er en anden faktor skal jeg ikke kunne sige, men jeg er overbevist om at rensen i hvert fald spiller en rolle, da rens af huden er super vigtigt for en smuk hud.

Øjencreme med koffein og en ny ansigtscreme

Efterfulgt af rensen kommer plejen af huden. Først bruger jeg den lette og hurtigt absorberende øjencreme med vitamin E og koffein, der mindsker mørke rande, poser og fine rynker. Og så bruger jeg IVY AÏA’s nye ansigtscreme, som i øvrigt er et produkt, der især har imponeret mig. Den nye Face Cream er med kokosolie og Aleo Vera. Cremen beroliger, fugter og blødgør huden og det er en følelse der vare ved. Det er en super lækker ansigtscreme, som jeg bruger både morgen og aften.

ivy aïa hudpleje 2

Den nye SOS Balm

Foruden deres nye ansigtscreme har IVY AÏA også lavet et helt nyt produkt; en multifunktionel SOS Balm, som jeg elsker at bruge på mine læber. Den giver nemlig et flot glansfuldt look, uden at klistre på mine læber. Balmen er med naturlig mandelolie og sheasmør, som virker både nærende, fugtgivende og beroligende på sensitiv og tør hud. Den skulle kunne bruges til alle mulige andre ting, f.eks fik jeg at vide, at den skulle være eminent til at fiksere øjenbrynene, men det fungerer slet ikke for mig. Det klistrer den simpelthen for meget til, at jeg synes det er behageligt.

Kunne du tænke dig at prøve nogen af produkterne fra IVY AÏA, så forhandles de i Normal-butikkerne.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *