Hej til Anastasia Beverly Hills

anastasia beverly hills 1

anastasia beverly hills 2

Anastasia Beverly Hills er et makeupbrand med et ret stort sortiment. Brandet er særligt kendt for sine produkter til at fremhæve bryn og øjenomgivelserne. De er senere også kommet frem med makeupprodukter til resten af ansigtet. Jeg har glædet mig meget til at teste Anastasia Beverly Hills da de laver nogle virkelig flotte makeupprodukter, og er ret hyped. Jeg er især vild med deres smukke øjenskyggepaletter! Og så er det bare altid spændende at se om sådanne produkter nu også lever op til de høje forventninger, når det så kommer til stykket!

Til brynene

anastasia beverly hills 3

Perfect brow pencil, medium brown // Brow powder duo, dark brown // Tinted brow gel, chocotate

Jeg kan godt forstå, at Anastasia Beverly Hills er populært inden for bryn makeup, for det er godt! Jeg har testet tre bryn makeupprodukter; en blyant, en pudder og en gel.

Brynblyanten er også udstyret med en brynbørste i modsatte ende. Selve blyanten giver en flot og let farve uden at jeg behøver at optegne ved at presse omkredsen af mine bryn med den. Den afgiver meget nemt sin farve og så er jeg vild med at farven er lidt støvet i det, som gør det lidt mere naturligt at se på efterfølgende. Jeg er blevet rigtig glad for brynblyanten.

Deres duo bryn pudder er, som I kan se på ovenstående billede, en samlet rund og kompakt pudder, som er delt i to farvenuancer. Dette er for at man kan tone brynene perfekt, hvor den mørke farve er yderst og den lyseste farve inderst, hvor brynene ikke er nær så tætte. Inde i duo pudderens beholder, er der også et lille rundt spejl, det er dog ikke noget jeg har haft glæde af, da det er for småt til at ligge sin makeup i. Der er en lille forudsætning, for at kunne bruge denne brynpudder, og det er at man skal have en brynmakeupbørste. Fx har Real Techniques er flot sæt. Jeg har skrevet om det HER, og måske du stadig kan finde det til en god pris i Normal?

Det sidste brynprodukt, som jeg har testet er deres farvede bryngel. Bryngels er noget jeg er blevet virkelig glad for, det er så nemt og hurtigt at style sine bryn med sådan en. De er i mine øjne undervurderet. Dertil vil jeg sige at denne her fra Anastasia Beverly Hills er god, hvis du kan lige kraftige bryn. Samtidig med at den reder brynene, så afgiver den rigtig meget farve til brynene , som giver dem mere volumen og gør dem mere intense. Med børsten tegner den små hår og fylder brynene godt ud. Jeg har en plet i mit ene brun, hvor der ikke er særlig mange bryn, og lige dér har jeg virkelig god glæde af denne bryngel. Men jeg vil også sige, at jeg har skulle vende mig til den meget farve som kommer på mine bryn, i starten synes jeg at det var for voldsomt, men nu er jeg vild med det!

Til kinderne

anastasia beverly hills 4

Blush trio, berry adore; velvet, exotic, desert

Hvis der er noget jeg elsker, så er den en god blush. Bloggen hedder ikke Hverdags-”blush” for ingenting. Blush trioen, berry adore, indeholder tre flotte, men også dybe og lidt mørke farver: velvet, exotic og desert. Mørke men smukke farvenuancer. De er meget kraftige og drøje i brug, man skal derfor kun påføre meget lidt ad gangen. Men trods at de umiddelbart er så mørke, er de meget flotte og naturlige på kinderne. Jeg synes de giver et smukt sommerligt udtryk, af at man har været ude i solen en skøn sommerdag.

Til læberne

anastasia beverly hills 5

Matte lipstick, kiss // Liquid lipstick, naked

Til læberne har jeg haft fingrene i to forskellige produkter, af to forskellige typer. Den ene en almindelig mat læbestift i den smukkeste naturlige læbenuance. Læbestiften holder godt og så er den bare pæn. Den blev meget hurtigt en ny favorit. Det andet læbeprodukt er deres flydende matterende læbestift. Den er virkelig god! Den tørre på læberne nærmest med det samme, og så er den super holdbar. Desuden er den faktisk også overraskende billig i forhold til de andre produkter. Den flydende læbestift koster 90 kr. og fås i mange farver.

Jeg tænker at jeg må prøve nogle af de andre farver, nogen som passer lidt bedre til mig. Jeg har testet læbestiften i farven naked, og den er lidt for meget hudfarve til at det er noget jeg synes er pænt. Jeg synes den er alt for dullet til mig, det ligner at jeg har fået botox og konstant laver duckface, og det er altså ikke sådan en type jeg er som person. Men ellers er den super! Det eneste minus er at mine læber godt kan virke tørre, og faktisk også se lidt sprukne ud.

Afrundingsvis vil jeg sige at, ja, Anastasia Beverly Hills lever op til hypen. Deres makeupprodukter er fantastiske, om end lidt dyre.

Kender du Anastasia Beverly Hills?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg