Garnier micellar cleansing water

Garnier micellar cleansing water 1

Kender du Buzzador?

Som det første, vil jeg lige præsentere dig for Buzzador, hvis du ikke kender til det i forvejen? Buzzador er en hjemmeside hvor man kan tilmelde sig, og dermed få mulighed for at deltage i forskellige kampagner. Der er en masse forskellige typer af kampagner; nogen gange modtager man noget gratis, som man skal teste og give en tilbagemelding, andre gange kan man få store rabatter mod at man også tilbagemelder om produktet. Det kan være beauty, tv, juicer, streamings tjenester og mange meget andet.

Man anmoder simpelthen bare om at være med i en kampagne, og derefter udvælger de panelet. Jeg har været så heldig, at blive udtrukket til denne her for Garnier. Det er den første kampagne jeg er med i for Buzzador, og jeg har været tilmeldt i godt og vel et år. Det jeg skal gøre er i denne kampange er, at teste, anmelde, tage billeder til mine sociale medier og udfylde et spørgeskema når kampagnen er færdig.

Blev Garniers miceallar cleansing water ikke taget af markedet?

Svaret er ja. Garnier micellar cleansing water var blandt en række produkter, som blev taget af markedet tilbage i starten af 2016, da den indeholdte polyaminopropyl biguanide (PHMB). PHMB er mistænkt for at være kræftfremkaldende, det er belastende for miljøet, og så er det også allergifremkaldende. Men nu er de tilbage med en revideret udgave af den originale micellar cleansing water og den har samtidig fået et par søskende, blandt andet micellar cleansing water in oil i en udgave til normal hud og en udgave til sensitiv hud.

Den originale (lyserøde) Micellar Cleansing Water indeholder dog stadig det omtalte PHMB. Der er ikke oplyst hvor stor en procentdel PHMB udgør, men den må være under det max tilladte, ellers kan jeg ikke forestille mig at den ville være kommet tilbage i handlen hvis andet! Den blå som du kan læse om længere nede i indlægget indeholder IKKE PHMB.

Micellar er en fast del af min renserutine

Jeg har længe brugt en micellar water, i den ene eller anden form, som en fast del af min daglige renserutine. Jeg bruger dem om morgenen, da det er hurtigt og effektivt til at fjerne snavs. Jeg synes ikke, at jeg har tid til den store omgang om morgenen.

Jeg bruger dem også om aftenen, når jeg skal fjerne min makeup inden jeg laver en ordentlig rens af mit ansigt. Jeg tror jeg ville havde det svært ved at skulle vænne mig af med micellar, efter jeg har fået dem godt og grundigt ind i min dagelige hudplejerutine. Jeg har efterhånden også prøvet en masse forskellige af slagsen. Generelt synes jeg faktisk at de er lige gode, der er nogen som er en tand bedre end andre. Men jeg vil sige, at jeg ikke er stødt på nogle micellar der har været dårlige.

Micellar cleansing water til normal og sensitiv hud

Dette er den originale micellar cleansing water. Jeg synes den er meget standard. Den er uden parfume og så virker den til et tilfredsstillende niveau. Jeg bruger den til at rense og fjerne ansigtsmakeuppen. Jeg synes ikke at den er så god til at fjerne mascara, den tager det overfladiske og så kan jeg stadig mærke rester tættere på hårrødderne. Det duer ikke for mit vedkomme. Min mascara skal fjernes helt, derfor bruger jeg en øjenmakeupfjerner frem for miceller til øjnene.

Micellar cleansing water in oil til sensitiv hud

Garnier micellar cleansing water 2

Micellar cleansing water in oil fås i to udgaver; en til normal hud og en til sensitiv hud. Jeg har testet sidstnævnte.

Modsat den anden micellar cleansing water, er denne udgave med duft. Jeg synes at det er en skøn duft! In oli udgaven er i to faser; en vandbaseret og en oliebaseret fase, som skal rystes grundigt sammen før brug. Jeg synes at faserne skiller sig ad igen alt for hurtigt. Jeg når knap nok at åbne låget og få lidt produkt ud på min vatrondel før der igen er en tydelig adskillelse af de to faser.

Om ikke andet så skulle udgaven in oil være til det mere genstridige makeup, som vandfast og langtidsholdbar makeup. Dog synes jeg heller ikke at denne her kan fjerne min mascara, heller ikke slev om den IKKE er vandfast. In oil er dog en tand bedre til at fjerne min mascara end den anden micellar. Men slet ikke på et niveau hvor jeg er tilfreds.

På huden mærker jeg ikke rigtig nogen forskel, i forhold til om jeg anvender den ene eller anden af Garniers micellar cleansing waters. In oil udgaven er måske en lille bitte smugle mere lækker på huden, men det er ikke meget forskel der er. Jeg prøvede at fjerne en fuld makeup, med hver af de to micellars på hver deres halvdel af ansigtet, for rigtig at kunne opleve om der var nogen forskelle.

Har du prøvet nogle af Garniers micellar cleansing waters?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *