Drops of Youth liquid peel

drops of youth liquid peel

Dette år har budt på rigtig mange nyheder fra the body shop. Rigtig mange spændende nyheder! Og jeg synes det bliver ved og ved, det er selvfølgelig super lækkert, desværre kan min lille SU-pung ikke følge med det hele, selvom jeg virkelig gerne ville prøve det hele.

Liquid peel

I dag vil jeg fortælle om et af de nye hudpleje produkter, som the body shop har lanceret. Det er som overskriften lyder en liquid peel – altså en flydende peeling til ansigtet. Den eksfoliere og giver en blid peeling af urenheder, fjerner snavs og døde hudceller. Den nye gel-to-peel teknologi efterlader huden ren og fri for daglig forurening. Ved regelmæssigt brug skulle huden efterlades friskere, glattere og med mere glød.

Anmeldelse

Jeg havde virkelig set frem til at prøve den da jeg synes den har virket utrolig spændende. Dog var førstegangsoplevelsen en smugle skuffende synes jeg. Den var ikke som jeg havde forventet overhovedet. Jeg kan slet ikke mærke nogen form for peeling eller eksfoliering af min hud. Den er let og glat på huden, jeg havde en forventning om at jeg ville mærke en prikkende, måske lidt svigende følelse, men der er intet at mærke. Til gengæld kan jeg se at der sker noget. Jeg kan se at de døde hudceller og snavset i huden samler sig i små klumper, som stille og roligt drysser af. Huden efterlades glat og stram.

Jeg synes at den hurtigt gav en forbedring af min hud. Urenhederne mindskes, både i størrelse, antal og rødmen i dem dæmpes. Og det er noget jeg er ret positivt stem over! Til gengæld synes jeg at det kan være svær at vaske af huden. Jeg oplever det især på kindområderne, at produktet nærmest sætter sig fast på huden. Jeg brugte mine negle til at kradse lidt af og ellers brugte jeg en vaskeklud til at skrubbe huden fri. Jeg synes det var utroligt irriterende når resterne skulle vaskes af. Senere har jeg erfaret at hvis jeg bliver ved med at nulre til alt er nulret af, så er der ikke rigtig noget problem. Jeg fulgte bare brugsanvisningen i starten. Der står at man skal massere huden i 20 sekunder eller til det begynder at klumpe samme, som ofte var før de 20 sekunder. Men man skal altså ud over 20 sekunder og bare fortsætte til der ikke er mere at gøre godt med.

Anvendelse

Her har jeg også haft lidt forvirring i forhold til forskellige anvendelses forskrifter. På flasken står der at du skal rense dit ansigt og tørre det, hvorefter du bruger den. Men guides som the body shop slev har lavet er liquied peel første step i hudplejerutinen. Sidstnævnte metode er den jeg synes fungere bedst.

Brug 1 pump liquid peel på fingerspidserne. Første gang jeg brugte den trykkede jeg den ud i håndfladen, hvilket er rigtig dumt. Konsistensen er så glat at det er virkelig svært at få det fra håndfladen til ansigtet. SÅ brug fingerspidserne så det er lige til at massere ind i huden eller pump det direkte ud i små dråber på ansigtet. Produktet masseres ind i huden i ”ca. 20 sekunder til det klumper” (nej, massere til der IKKE er mere der klumper), hvorefter ansigtet skal skylles meget grundigt. Liquid peel skal bruges 2-3 gange om ugen.

Liquid peel fås i denne serie; Drops of Youth, men den fås også i serierne Vitamin C og Drops of Light.

I må have en rigtig god weekend! Kærligst C.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *