1 minute urban detox mask – pore refine

1 minute urban detox mask nivea

En af Niveas relativt nye produkter, er deres 1 minute urban detox mask. De er lavet i tre udgaver: en moisturise udgave, en purify udgave og en pore refine udgave. Sidstnævnte har jeg testet og vil fortælle jer om i dag. Pore refine masken er faktisk en 3-i-1 maske der virker selvopvarmende ved kontakt med våd hud. Den varmer dog ikke på samme niveau som DENNE f.eks. gør.

1 minut under bruseren er vejen til glat og opfrisket hud

Pore refine masken mindsker porerne i huden og risikoen for urenheder, og så fjerner den samtidig også olie. Det smarte ved masken er, at den kun skal side på i 1 minut, hvilket gør den til et fantastisk produkt. Jeg plejer at bruge den i badet, så den lige virker mens jeg ordner andre ting. Og da det kun er 1 minut, bruger jeg ikke unødvendig lang tid under bruseren.

Jeg synes at det er en meget mild maske, udover den milde varmende effekt den giver, bemærker jeg ikke rigtig at den gør noget. Den er bestemt ikke krads for huden. Og alligevel virker den på en effektiv måde. Når masken skylles af er min hud dejlig glat, blød og opfrisket. Desuden kan Pore refine masken faktisk anvendes på daglig basis.

Det er en meget behagelig oplevelse at bruge 1 minute urban detox masken. Dens dejlig milde og rene duft, som ikke er den klassiske Nivea duft, medvirker også til en god oplevelse. Og så gør de jo heller ikke noget at det er en maske, der er prisvenlig og let tilgængelig, jeg har set den i flere dagligvarebutikker, foruden de almindelig kosmetiske forhandlere, som Matas *.

Har du prøvet nogle af de tre 1 minute urban detox masks fra Nivea?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

 

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *