Soleil Toujours Extrème Face + Scalp Sunscreen Mist SPF 50 Sport

Soleil Toujours 1

Hvis vi oversætter Soleil Toujours til dansk betyder det ”altid solskin”. Men Soleil Toujours er meget mere end bare solcreme, de kombinerer nemlig sol- og hudpleje. De har udviklet deres eget EcoSun Complex, som er et kraftigt antioxidantkompleks, der indgår i alle deres produkter. EcoSun Complex består af en blanding af fire potente antioxidanter: rød alge, bisabolol, Vitamin C og E. Sammensætningen beskytter huden mod de ødelæggende effekter fra fire radikaler, der potentielt kan skade hudens DNA, skabe ubalance i kollagen- og elastinproduktionen, som ellers sikre en fast og stram hud. Ligeledes fungere EcoSun Complex som en naturlig SPF-booster, reducere UV-skader, modvirker tab af fasthed, gør huden glattere og reducere synligheden af rynker.

Extrème Face + Scalp Sunscreen Mist SPF 50 Sport

Hvad er din fortrukne form for solbeskyttelse? Jeg har fundet min. Jeg er vild med solfaktor som mist. Solfaktor som en mist er genialt, det er helt klart min fortrukne måde at anvende solbeskyttelse på. Det er hurtigt, det er nemt og man bliver ikke hvid eller skal bruge tid på at smøre sig ind. Desuden er det nemt at opfriske i løbet af dagen.

Denne Extrème Face + Scalp Sunscreen Mist SPF 50 Sport er især velegnet til dem med en aktiv livsstil. Dens indhold er mere end 70 % økologisk og kan hamle op med alle udendørsaktiviteter, selv i vand. Den er nemlig vand- og svedresistens i 80 minutter. Den giver en bredspektret UVA/UVB-beskyttelse og så er den spækket med antioxidanter, der beroliger og fugter huden. Ekstrakt fra grøn te neutraliserer desuden frie radikaler og har vist sig effektiv til beskyttelse mod UV-forårsaget immunsuppression og kræftfremkaldende hudskader.

Misten er meget kraftig i sine sprøjt, men der skal jo også noget på før det virker! Den har en dejlig duft af solcreme blandet med noget henad citrus. Og så er det meget koldt. Det er dejligt i forhold til varmen, når man er udenfor og solbeskyttelsen skal opfriskes, men ellers er det bare koldt.

Soleil Toujours  2

CocoFleur Hydrating Antioxidant Mist

En anden mist fra Soleil Toujours er denne, dog uden solfaktor. Til gengæld fugter den huden på naturens egen måde. Misten egner sig til alle hudtyper og fugter med sine økologiske ingredienser. Allerede ved første kontakt til huden, plejer misten, med sine planteaktive stoffer, der beskytter og styrker huden hele dagen. Rosenvand hjælper med at afbalancere hudens pH-værdi og kontrollere produktionen af olie. Rosenvand virker også som en naturlig toner og er med til at sikre rene porer. Kokosvand er en naturlig fugter, der hurtigt lindre tør hud. Og så indeholder misten Resveratrol Ekstrakt, en naturlig antioxidant, der beskytter mod miljøbelastninger. Resveratrol Ekstrakt kan også bruges til at neutralisere sved og til at fjerne klor.

Også denne sprayer meget voldsomt, der er kraft på disse to miste. Ansigtet er også meget vådt efterfølgende, men det trænger ind i huden efter et øjeblik. Alternativt kan du selv massere misten ind i huden eller påføre den med en vatrondel. Misten dufter dejligt af kokos og kan anvendes både med og uden makeup.

Kender du Soleil Toujours?

Varme sommerhilsner fra Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *