Ultimate 3-trins hudplejesystem

ultimate 3-trins hudplejesystem

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om kropsplejeprodukter fra Faaborg Pharma. Produkterne overraskede mig meget positivt. Anmeldelsen af ansigtsplejeprodukterne har været lidt længere tid undervejs da jeg lige skulle opbruge nogle af mine andre produkter først. Men jeg glædede mig til dem, grundet den gode oplevelse med de andre produkter.

Faaborg Pharma Ultimate

Ultimate er deres ansigtsplejeserie inddelt i et 3-trins hudplejesystem; Rens – Eksfolier – Fugt. Serien er velegnet til alle hudtyper også de meget sarte. Produkterne indeholder få udvalgte og virksomme ingredienser, der giver effekt uden alt muligt unødvendigt, som kendte allergener eller allergifremkaldende indholdsstoffer. Ultimate produkterne kan dermed både anvendes hvis du har parfumeallergi eller hvis du vil forebygge det. Desuden indeholder de hverken parfume, farvestoffer eller parabener og så er de Allergy Certified.

Step 1 – Cleansing mousse

Denne cleansing mousse er meget mild for huden, den renser nænsomt huden for snavs og makeuprester. En pumpe gør, at produktet kommer ud som mousse. På tuden har den en rensebørste i silikone. Umilddelbart synes jeg, at den var genial, dog foretrækker jeg at pumpe moussen ud i hænderne og massere det ud i ansigtet. Jeg synes ikke at rensebørsten har fungerede særlig godt for mig. Det er fedt at den er der, men umilddelbart virker den lidt klodsede at arbejde med – det er absolut ikke umuligt, jeg synes bare bedre om at bruge hænderne. I forbindelse med at jeg skrev dette indlæg, fandt jeg ud af at silikonebørstehovedet kan tages af pumpen – og at det faktisk anbefales at man tager den af og skyller efter hver rens. Jeg har brugt rensemoussen i et par uger uden at opdage det.

Moussen indeholder vitamin B3 der udjævner pigmentforskelle, forbedrer elasticiteten, reducere fine rynker og giver huden glød. Hyaluronsyre der genopretter hudens fugtbalance, reducere fine linjer og øger hudens fasthed. Syricalm der dæmper rødme, irritation og beskytter huden.

Step 2 – Skin tonic

Også dette produkt har en sjov funktion. Den er nemlig udstyret med en pumpe. Man ligger sin vatrondel på den vandrette falde og presser stemplet i bund, hvorefter der kommer skin tonic op og fordeles på vatrondellen. Jeg havde lidt problemer med at aktivere den første gang, hvilket resulterede i, at der kom skin tonic ud over det hele – der er virkelig kraft på! Skin tonicen fjerner rester af snavs og makeup, derudover har den også en eksfolierende effekt i form af BHA/salicylsyre.

Skin tonicen indeholder hyaluronsyre og syricalm og som sagt salicylsyre. Sidstnævnte eksfolierer det øverste lag hud og fjerner urenheder, derudover forberedes huden til den efterfølgende pleje.

Step 3 – Facecream, dag eller nat

Cremerne har begge et flot design i stål, og med indbygget pumpe til at dosere cremerne. Begge cremer tilfører huden fugt med det samme, dog synes jeg kun at det er en her og nu fugt de giver. De trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød og smidig. Jeg føler ikke at jeg vågner op om morgenen men meget blød og fugtet hud som jeg gør med andre cremer. Lige pt er min hud meget fugthungrende, så det er ikke på denne tid af året jeg selv skal bruge disse cremer. Den eneste forskel der er på dem, er en smugle variation i konsistensen. Dagcremen er lidt lettere end natcremen, som er mere til den fede side, uden at være en alt for fed creme. Jeg synes det er nogle lækre cremer, jeg kan mærke at de giver fugt. Hvis jeg skal sige noget negativt om dem, er det at de har den der knap så lækre parfumefri duft.

Cremerne indeholder Vitamin B3, hyaluronsyre og syricalm.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg