Spotbehandling med tea tree olie

tea tree

Tea tree har en meget kraftig og speciel duft – ikke en duft jeg elsker må jeg ærligt indrømme. Men tea tree som middel til behandling af urenheder, skulle være rigtig godt. Dette skyldes tea trees meget stærke indhold af antibakterielle egenskaber.

Tror på at det virker

Allerede når jeg kan mærke at der er en bums på vej, bruger jeg min tea tree olie. Jeg bruger den et par gange om dagen, ved let at massere det ud på det ramte område. Jeg vil så gerne tro på at det virker, men ærligt synes jeg ikke det virker, det er i hvert fald en meget langsommelig proces. Sådan har jeg det faktisk med, ja alle, de spot behandlingsprodukter jeg har prøvet. I teorien kan jeg godt se at det burde virke, men i praktisk synes jeg ikke det fungere. Det jeg får ud af at bruge min tea tree olie, er at jeg får en meget speciel og kraftig duft.

Men jeg bruger den alligevel, for som jeg sagde, så vil jeg gerne tro på at det virker. Det kan da også godt være, at det hjælper en smugle, men så er det på en niveau jeg ikke kan se eller mærke. Måske har jeg også bare for høje forventninger til sådanne produkter. Jeg er godt klar over at en bums ikke forsvinder 100 % efter en times tid, men det ville nu være fantastisk hvis der fandtes et produkt der gjorder sådan.

Man kan få masser af produkter der indeholder tea tree, The Body Shop har blandt andet en hel ansigtspleje serie, som min tea tree olie også er fra. Jeg har dog ikke slev prøvet andre produkter fra serien.

Bruger du nogen form for spotbehandling som virker rigtig godt?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *