Goodiebox januar 2017 // Beauty Resolutions

Goodiebox januar 2017

Årets første Goodiebox er landet! Og det er en god boks at startede året ud med! Temaet er denne gang Beauty Resolutions. Produkterne gør hverdagen lettere, mere lige til og tidsbesparende. Boksen indeholder denne gang hele 7 produkter hvor 5 af dem er full size! Den samlede værdi ligger på ca. 550 kr. Det er efter min mening en super lækker boks (igen) denne gang. Generelt syntes jeg at Goodiebox gør det rigtig godt, men især de sidste par bokse har være lige i øjet. Det er selvfølgelig en individuel sag om man kan bruge de tilsendte produkter, men jeg har været rigtig glad for de fleste.

Indhold for Goodiebox januar 2017

Être Belle sheet mask. Her er det lidt forskelligt hvilken maske man har modtaget. Jeg har modtaget Hydra power med hyaluronsyre. Denne sheet maske indeholder faktisk også både tilhørende serum og ansigtscreme. Fælles for sheet maskerne der er sendt ud, er at de alle skulle give en sund glød, have fugtgivende og opstammende egenskaber.

Gosh overnight primer oil essence (full size). Det her er så smart! Ikke nok med at man får en skøn hudpleje til natten i form af en god oliekombination, men at den også forbereder huden til næste dags makeup er jo smart. På denne måde spare man også på sin primer.

Invisibobble the traceless hair ring (full size). Af denne slags hårelastikker har jeg kun haft kopier – fra netto – som har været ok, men ikke særlig gode til at holde håret på plads, da de meget hurtigt blev løse og slatne. Jeg kunne selvfølgelig også mærke en kæmpe forskel i kvaliteten bare ved at hive lidt i dem her (i forhold til Nettos).

Look Lips lipgloss (full size). Først tænkte jeg at det var en forfærdelig farve, men det farve den giver til læberne er minimal. Så tænkte jeg at den var mat, det var heller ikke tilfældet. Men jeg vil sige at jeg faktisk er blevet utroligt glad for den. Jeg går normalt aldrig med lipgloss da jeg simpelthen ikke kan holde det klister ud, denne lipgloss har dog den egenskab at være ikke-klistrende. Så jeg er faktisk blevet helt vild med den OGSÅ den svage lyserøde farve.

Natura Siberica oblepikha hand cream (full size). Lækker lækker håndcreme, prisen for den ligger på kun 29 kr. men det er en utrolig god kvalitet man får for de 29 kr. Den har en lidt sjov farve, den er lys/baby orange. Duften er lidt alla børnetyggegummi blandet med en svag duft af mint. Den trænger hurtigt ind og ligger sig som en mat hinde over huden, og så ser den jo bare super lækker ud!

Nivea essentials facial cleansing wipes. UUhhhh… Jaaa, nej, ikke helt… Renseservietter er for mig bare ikke nok, ikke engang når det skal gå lidt tjept. Måske jeg får dem brugt som makeupfjerner, men ikke som rens.

The body shop all-in.one instablur eyes (full size). Jeg vil starte med at sige, at når en boks indeholder, et hvilket som helst produkt fra the body shop, er det en god boks! Jeg bruger i forvejen og er rigtig glad for den almindelige all-in-one instablur til ansigtet. Øjenudgaven er tilsat lidt farve, dog syntes jeg ikke at den farve har nogen form for dækkeevne. Konsistensen er ligesom den almindelige ret speciel, grumset, grynet og så synes jeg at den er meget svær at massere ud, men når det så er sagt fungere den som en rigtig god primer for min øjenskygge.

OBS – Prisstigning på Goodiebox

Er du allerede medlem af Goodiebox er dette nok allerede kommet dig for ørene. Men er du ikke medlem men har overvejet det, vil jeg lige fortælle at fra februar stiger prisen fra 159 kr. til 169 kr. om måneden. Dette skyldes nye priser for Post Nord. Grundet prisstigningen for fragten har Goodiebox dog også valgt at sætte minimumsværdien på boksen op til 550 kr.

Hvis de ekstra 10 kroner ikke skrammer dig væk, kan du tilmelde dig via deres hjemmeside lige HER. Jeg synes stadig det er det værd. Spændingen, overraskelsesmomentet og den månedlige selvforkælelse til en pris man ikke ville kunne købe indholdet for enkeltvis. Fantastisk koncept!

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *