Husker du at sortere ud?

Husker du at sortere ud.

Som overskriften lyder Husker du at sortere ud?, så vil jeg i dag give lidt tips til hvordan du får ryddet ud i alt dit grej – og med grej mener jeg kosmetiske produkter, som makeup og cremer i alle former.

En gang imellem er det skønt at få sorteret ud – i alt for den sags skyld. Og det også nødvendigt med en oprydning og udrydning i den kosmetiske afdeling af hjemmet i ny og næ, for sådanne produkter kan altså også blive for gamle! Først og fremmest bør du kigge efter det lille mærke på bagsiden af dine produkter – der er angivet en lille krukke med et tal inden i (kan ses på billedet), tallet indikere det antal måneder som produktet er holdbart i. Så har du haft en creme liggende, gemt væk i en skuffe, bør du nok genoverveje dens eksistens i dit hjem, for så er det nok mest sandsynligt at du ikke får den brugt. Smidt alt hvad du synes der kan smides ud, ud.

Sorter derefter i det der er tilbage, og stil alle sjatterne frem, så du får brugt dem op først, på den måde går det lidt hurtigere og når de så er brugt op, har du sikkert allerede fået meget mere luft. Det er sådan jeg bedst kan lide det. Før i tiden brugte jeg fx body lotions og cremer som det passede mig, med forskellige cremer hver dag. Men efter jeg er begyndt at have én creme stående fremme, som jeg bruger af (den med mindst indhold), har jeg hurtigt fået tømt ud i mine cremer, da jeg i stedet for at tage små sjatter over det hele, tømmer en af gangen – det kan virkelig anbefales.

Har du ansigtscremer liggende som du ikke bruger, måske fordi de ikke er særlig gode – det har jeg i hvert fald, så brug dem i stedet til kroppen, hvis du ikke kan lide at smide dem ud.

Af makeup kan du sikkert også finde en masse ubrugeligt: udtørret øjenskygger eller farver der bare ikke er in mere. Alt i alt hvis det bare står/ligger og samler støv, så smid det ud. Tøm ud i dine produkter før du køber nyt, og når du så køber, så forkæl dig med lidt ekstra luksus, så du har lyst til at få det brugt, og så videre. Nøjes med de produkter du rent faktisk bruger.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *