Er du også vild med Olivia Burton?

ditur.dk olivia burton

I dag handler det lidt om ure. De smukke og feminine af slagsen. Jeg synes nemlig at Olivia Burton, laver nogle helt igennem flotte ure, som I ikke må gå glip af! Der fås ikke ure der stråler mere femininitet end Olivia Burton. Se lige på dem altså! De er også oppe over en pris af 700 kr. an på hvilken model man vælger at forelske sig i. Men lækre er de. Jeg har ofte siddet og salvet over urene inde på ditur.dk (de har nemlig prisgaranti). Det var sådan set også min mening, at jeg ville have købt et Olivia Burton ur. Men da der var så mange jeg kunne lide, fik jeg aldrig besluttet mig for hvilket et jeg gerne ville have, og derfor købte jeg heller aldrig et.

Samme stil – en helt anden pris

anna field olivia burton

Anna Field // Olivia Burton

Så var det jeg faldt over Anna Field. Jeg sad faktisk og kiggede efter et par vinterstøvler af samme brand. Anna Field laver tøj, sko, bælter, tasker, punge og ure mm. Og så var det at jeg så de her ure, som jeg mere og mere synes mindede mig om Olivia Burton. Bare til en meget billigere pris. Urene koster ca. 150 kr. stykket, og der er endda tilbud på mange af dem. Jeg har linket til brandet oppe under billedet. Der er selvfølgelig mange flere at vælge imellem end de seks jeg har udplukket og vist frem.

Anna Field – et billigt alternativ til Olivia Burton.

Hvad siger du? Kan du se en betydelig forskel på de to mærker? De minder meget om hinden synes du ikke? Udover prisen selvfølgelig. 😉

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at det indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *