Natural olive fra budgetvenlige Ziaja

Ziaja natural olive

Jeg har som udgangspunkt kun gode oplevelser med brandet Ziaja. Jeg synes det er rigtig god kvalitet til prisen, og så er udvalget af produkter også relativt stort.

Produkterne i natural olive serien er fremstillet med koldpresset olivenolie fra planten Olea Europa og er derfor rige på E-vitamin og essentielle umættede fedtsyrer. Produkterne genfugter, forhindrer fugttab, styrker lipid- og vandbarrieren. De blødgør og giver elasticitet og så beskytter de huden mod udefrakommende faktorer, ved at skabe en let film over huden. Natural olive produkterne anbefales til tør og normal hud og kan anvendes i alle aldre.

Natural olive body lotion

Body lotionen er hvid, meget tynd og flydende. Duften er frisk og ”grøn” i den forstand at den dufter lidt af natur og ”grønt”. Jeg tænker duften kommer fra oliven. Jeg synes dog at den er en smugle for kraftig i duften.

I forhold til dens evne til at trænge ind i huden, kommer det helt an på hvor meget produkt jeg bruger. Ligger jeg kun et tyndt og meget nærigt lag, trænger den meget hurtigt ind. Bruger jeg til gengæld en mere passende og normal mængde, er den lang tid om at trænge ind i huden. Den er ikke fedtende eller klistrende at have på, men er til gengæld fugtig og glat. Jeg kan i hvert fald sagtens mærke at lotionen er god mod tør hud. Når lotionen er trængt ind i huden, efterlades den fugtet, plejet og blød, min hud er dejlig at røre efter den er smurt ind i natural olive body lotion.

Natural olive lip balm

I første omgang har natural olive lip balm en skøn sødlig, syrlig, frisk og lækker duft. Det er ikke helt den samme duft som body lotionen i samme serie har. Den grønlige tykke gellignende balm er super lækker at smøre ud på læberne. Læberne bliver fugtet, plejet og glatte, de får et fugtigt lipgloss-ish look, uden at være klistrende. MEN når jeg så har haft den på i ikke mere end et øjeblik, bliver duften alt for kemisk og den er på ingen måde rar at få ind i munden. Den smager simpelthen så forfærdelig afskyelig. Bare hvis balmen kommer for tæt på slimhinden, eller at man lige får tungen lidt for langt ud – føj for den.

Efter at have prøvet to produkter i natural olive serien, synes jeg generelt at produkternes dufte er for kemiske og for kraftige. Det når til et punkt hvor det ikke er specielt rart. Men duften er en smagssag. Uanset hvad, så er body lotionen i hvert fald fantastisk, hvis du har tør hud.

Har du prøvet nogle af Ziajas produkter, som du vil anbefale? Jeg har før testet og skrevet om flere af deres ansigtsplejeprodukter HER hvis du skulle have lyst til at læse mere om Ziaja.

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *