Ole Henriksen A.S.A.P. (As Smooth As Possible)

Ole Henriksen ASAP 1

Før jul købte jeg en gaveæske fra Ole Henriksen, som indeholdte tre produkter, jeg længe gerne har ville prøve. Ole Henriksen A.S.A.P. (As Smooth As Possible) er en Limited Edition gaveæske for os, der ønsker at opnå en mere perfekt og ungdommelig hud. Gaveæsken fra Ole Henriksen indeholder et eksklusivt hudplejesæt til ansigtet, med tre Ole Henriksen favoritter, der transformerer og udglatter huden. Sæt kombinerer tre alt-i-én hudperfektionerende must-haves til en ungdommelig og strålende hud også kandes for ”Ole Glow”. Sættet indeholder:

  • Ole Henriksen Transform Glow2OH Dark Spot Toner 65 ml, der jævner hudfarven og målrettet bekæmper mørke pletter.
  • Ole Henriksen Transform Glow Cycle Retin-ALT Power Serum 7 ml, der lysner øjeblikkeligt og bekæmper fine linjer, rynker og porer.
  • Ole Henriksen Transform Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Créme 50 ml, der eliminerer fine linjer, rynker og mørke pletter, samtidig med at de hydrerer hele natten.
Ole Henriksen Transform Glow2OH Dark Spot Toner

… Er en skintonic, samtidig med at den transformerer huden. Toneren har en dejlig syrlig og frisk duft, som gør brugen til en fornøjelse. Den er beriget med en koncentreret blanding af AHA, der modvirker mørke pletter samt fine linjer og rynker. Derudover er den med lindrende planteekstrakter, som holder huden i balance. Det anbefales at man kun bruger toneren om aftenen. Jeg ville heller ikke bruge den oftere, fordi jeg selv synes den er for skrab til brug både morgen og aftenen. Jeg oplever at den prikker lidt på huden ved brug og så bliver min hud også lidt rød. Dette aftager dog meget hurtigt, men jeg kan mærke hvor effektiv den er! Jeg er lidt imponeret over, at den alligvel kan anvendes til alle hudtyper.

OBS! På grund af den meget aktive formel med AHA, anbefales det at bruge solbeskyttelse i forbindelse med denne toner.
Ole Henriksen Transform Glow Cycle Retin-ALT Power Serum

Dette serum er et banebrydende anti-age serum, der booster hudens cellefornyelse, og reducerer fine linjer, rynker og hyperpigmentering. Derfor arbejder det også godt sammen med ovenstående toner, der også modvirker mørke pletter. Serummet giver en mere spændstig og fast hud, da hudens elasticitet genoprettes for hver gang produktet anvendes.

Serummet indeholder AHA og ekstrakt fra hibiscusblomst, der øjeblikkeligt forbedre hudens struktur og farve. Serummet indeholder også bakuchiol, der er en plantebaseret retinol-lignende (A-vitamin) ingrediens, som giver alle fordelene ved retinol, uden de ubehagelige bivirkninger, som retinol kan give. Ved brug af Ole Henriksen Transform Glow Cycle Retin-ALT Power Serum vil man opleve den smukke og eftertragtede Ole Glow på sin egen hud.

Ole Henriksen ASAP 2

Serummet er simpelthen det smukkeste! Det har en flot violet perlemorsfarve, som ikke kan ses når serummet påføres i ansigtet. Foruden de langsigtede fordele, så giver serummet også en nu-og-her effekt af glat, blød og fugtet hud. Serummet kan anvendes både morgen og aften, og så gør det til at vane, at bruge en fugtgivende ansigtscreme med solbeskyttelse, da alle disse tre produkter gør huden mere sensitiv over for solens stråler. Mangler du sådan en kan du læse med HER, hvor jeg har skrevet om en rigtig god og billig en af slagsen.

Ole Henriksen Transform Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Créme

Natcremen i full size var den primære grund til, at jeg klikkede gaveæsken hjem. Cremen er skabt ud fra Oles filosofi om, at man skal eksfoliere, behandle og lindre huden, og alle disse aspekter er med i denne natcreme. Den indeholder både eksfolierende ekstrakter samt fugtgivende og nærende ingredienser, der gør cremen velegnet til selv den mest sarte hud. Den mindsker fine linjer, rynker og hyperpigmentering, og så indeholder også AHA, der udjævner hudens farve samt forbedrer dens struktur. Cremen indeholder ligesom serummet også bakuchiol, det plantebaseret retinol-lignende ingrediens. Cremen stimulerer hudens cellefornyelse og giver huden en frisk og mere ungdommelig glød.

Ligesom med serummet, så har natcremen også en flot violet farve. Mest af alt oplever jeg cremen som en let og nærende fugtgivende creme. Jeg kan ikke mærke på huden at den indeholder AHA, hvilket er en positiv ting, og sammen med de to andre produkter har jeg relativt hurtigt oplevede en god effekt. Efter at jeg er begyndt at bruge produkterne hver aften, er min hud blevet betydelig pænere. Min hud fremstår pænere, den er mere ensartede i farve, mere jævn og med færre urenheder.

Da gaveæsken var på tilbud, var sættet faktisk billige end natcremen alene, som er full size i gaveæsken. Så det kan godt betale sig at købe gaveæsker, også til sig selv! Handler du hos Nicehair.dk får du som altid ekstra 5 % rabat på hele dit køb med koden HVERDAGSBLUSH5.

Bruger du nogen af Ole Henriksens produkter? Hvilke kan du anbefale og hvorfor?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *