ZERO % – Ny og opdateret serie fra Sanex

sanex zero %

Sanex har efterhånden et par serier på bagen. I uge 4 udkom de med endnu en, som har fået navnet ZERO %. Serien ZERO % findes faktisk allerede, MEN denne her er en opdateret udgave, hvor indholdet af ingredienser er mindsket til et minimum. Seriens produkter er uden parfume, farvestoffer og parabener, derudover har du også undladt sæbe, alkohol og aluminum. Altså en serie af milde produkter der kan bruges i hverdagen uden al den uønskede kemi. Serien består af 4 produkter: shower gel, shampoo, deodorant og flydende håndsæbe.

Shower gel til sensitiv hud

Jeg vil starte med at sige at denne shower gel overraskede mig meget positivt. Normalt har jeg den indstilling, at sådanne produkter er for kedelige. Jeg kan godt lide dufte og lækre konsistenser. Men selvom ZERO % ikke er parfumeret gør det faktisk ikke noget. Dens konsistens er utrolig lækker, den er blød og skummende og meget behagelig på huden.

Jeg døjer en gang i mellem med kløe på især mine ben, i disse perioder er sådan en shower gel helt klart at foretrække.

Shampoo til normalt hår

Hvis en shampoo fungere til mit hår, tager jeg med glæde imod den. Er den tilmed uden alle mulige tilsætningsstoffer ville det være fantastisk. Mit hår er nemlig ret kræsent i forhold til shampooer, det er ret få shampooer jeg har haft held med, så de få jeg bruger, er stort set de eneste faste jeg bruger. Læs om mine to favorit shampooer HER.

Sanex’s ZERO % shampoo er (overraskende nok) i den kategori hvor mit hår faktisk siger god for den. Den meget behagelig og drøj i brug og den har en god mængde skum. Hvis jeg skal sige lidt negativt om den, så synes jeg at den på en eller anden måde formår at gøre mit hår mere filtret end det normalt er.

Især shampoo uden parfume er rigtig godt, hvis man vil forebygge udviklingen af parfume allergier, da det især parfume i shampoo og cremer er de store syndere på det område.

Deodorant

Duftneutrale deodoranter er for mit vedkomme ikke et problem – hvis de vel og mærket virker. Betydning af aluminum, i deodoranter, er at det virker svedhæmmene, jeg oplever at deodoranter uden aluminum giver svedlugt, det gælder dog ikke denne her. Dens forgænger af ZERO % derimod fjernede ikke svedlugt.

I forhold til mit problem med kløe under armene, som jeg forklarede lidt i et af de seneste indlæg (LÆS HER), så synes jeg faktisk at kombinationen mellem veet trimer og denne deo har mindsket mit problem væsentligt. Så det er jo rigtig godt!

Flydende håndsæbe

En håndsæbe kan man altid bruge. På dette punkt er parfume fuldstændig ligegyldigt, en håndsæbe der er fri for diverse unødvendigheder, er kun godt. En håndsæbe skal bruges til at gøre sine hænder rene og det klare den helt fint uden.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *