Veet sensitiv præcisions trimmer

veet trimmer

Når det kommer til hårfjerning, og især ved barbering, er min hud yderst sensitiv. Jeg har ikke barberet mine ben i, i hvert fald 6 år, fordi jeg hver evig eneste gang gennemgik et helvede med kløe. De første 3 dage/nætter kunne jeg bruge på at klø mine ben til blods. Og allerede på det tidspunkt ville det være tid til at barbere dem igen, pga. udgroninger. Jeg gik derfor over til epilering, som har hjulpet mig rigtig meget. Jeg er ”hårløs” i meget lang tid ad gangen. Kløen er der dog stadig, men i en meget mildere grad, den kommer som regel, når hårene begynder at vokse ud igen. Har du lyst kan du læse mere om det HER.

Udover problemerne med barbering af ben, er huden under mine arme også ret sart. Jeg synes selv at det er blevet værre inde for de seneste år, jeg får irriteret hud med røde knopper og kløe. Dog er epilering og voks under armene ikke noget jeg tør at kaste mig ud i. Derfor barber jeg stadig under armene trods ubehagelighederne.

Så var det at Veet udkom med deres nye præcisions trimmer der også er velegnet til sensitiv hud. Jeg tænkte at det ville være bedre at bruge under armene, end barberblade.

Veet trimmeren kan bruges til at trimme og forme øjenbrynene; til det bruges det tosidede trimningshoved samt den tilhørende kam. Der medfølger også et andet trimningshovede, som er til bikinilinjen og andre kropsdele som under armene, også dette hoved har en kam der velegner sig til trimning. Udover de 4 dele hører der en sikkerhed hætte med til det tosidet trimningshoved, en børste til at børste hår væk efterfølgende, en pose til at opbevare sætte i samt et AA batteri.

Jeg bruger ikke Veet trimmeren til mine øjenbryn. Jeg er mørkhåret og skal i forvejen plukke dem meget ofte, da de nærmest sorte hår er meget tydelige når de kommer ud af huden. En trimning vil ikke hjælpe på dette problem, det vil gøre det værre.

Er Veet løsningen på problemmet under mine arme?

Altså man kan sige at trimningen ikke genere min hud lige så voldsomt, som en barbering normalt gør. Men når jeg opvejer det med andre faktorer, hælder jeg nu alligevel mest til barbering. Trimningen er mere besværlig, det tager længere tid, og det er ikke et særlig pænt resultat. Tætheden mellem hår og hud svare til en 2 dage gammel barbering… Så det kan gå her i vinterperioden, men så snart det bliver sommer og sommertøjs tid, må jeg igen gå over til barbering.

Jeg vil og sige at det har hjulpet på kløen, jeg har haft det rigtig godt de sidste måneders tid, så det er helt klart et plus.

Jeg kunne godt have tænkt mig at den virkede lidt kraftigere, men det er nok bare min toldmodighed der halter. Jeg ved godt at det ikke er en trimmer til mange 100 kroner. Og så må jeg også lige tage højde for, at den egner sig til sart hud, som jeg også selv har nydt godt af.

Har du prøvet den nye/nyere veet trimmer?

Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *