Favorit shampooerne – den ene en lifesaver

shampoo

Først og fremmest vil jeg lige fortælle om min hårvaske vane. Jeg skyller det hver dag når jeg er i bad, men vasker det kun med shampoo hver anden dag, for ikke at slide for meget på håret, desuden er det ikke nødvendigt at vaske det så ofte, derudover er håret lettere at sætte op på anden dagen. En gang om ugen bruger jeg en hårkur, også plejer mit hår med hårolie, men det kan jeg fortælle mere om en anden god gang.

Jeg har prøvet rigtig mange forskellige shampooer, jeg har som regel bare brugt dem der stod i brusekabinen, som min mor havde købt ind. Og de virker meget forskelligt på mit hår. Nogen shampooer virkede selvfølgelig bedre end andre. Nogen af de negative effekter jeg har oplevet på mit hår, er at det bliver stift, fedtet, uudredeligt og nogen gange får det bare en mærkelig konsistens. På et tidspunkt havde vi så Wella care & nourish stående, og den var bare rigtig god for mit hår, det bliver både blødt og glat, og så har shampooen en god duft. Selvfølgelig findes der mange andre gode shampooer, jeg er bare tilhænger af denne her. Senere prøvede jeg så Wellas shampoo til normalt hår, men den var jeg heller ikke helt fan af.

Derudover bruger jeg engang imellem Matas egen dybde rensende shampoo. Den er rigtig god til at fjerne stylingsprodukter! Og til det har jeg en lille historie fra mit efterskole liv:

Vi havde maratondøgn – et døgn hvor hele efterskolen var delt op i 4 hold, og så var der en masse opgaver der skulle løses gennem døgnet, og engang imellem var der nogle konkurrencer hvor man for eksempel skulle gå modeshow med tøj lavet af plastikposer, hatteshow, ballong dyr, saldoer og højt hår og meget andet. Højt hår var så der jeg skulle stille op, da jeg var den der havde længst hår på vores hold – så jeg fik en halv dåse Dax Wax og ret meget hårspray i håret. Efter ”fremvisningen” – som i øvrigt kun rakte til en anden plads, skulle jeg så have al det her voks ud af håret. Og jeg overdriver ikke når jeg siger, at jeg fik vasket håret over 30 gange, og brugt mindst 5 flasker shampoo, lånt rundt omkring. Og voksen gik ikke ud. Vi skulle heldigvis hjem dagen efter, og jeg måtte bruge en hue til at dække mit hår, selvom vejret ikke var særlig koldt. Da jeg kom hjem og forklarede min mor situationen kørte hun op i Matas, for at høre hvad jeg skulle gøre, og så kom hun hjem med to af disse dybde rensende shampooer, og kun to hårvaske med dette vidunder middel skulle der til for at al voksen ude! Jeg siger jer at jeg var lykkelig, jeg frygtede at jeg måtte en tur til frisøren og komme ud kronraget.

Så jeg er Matas dybderensende shampoo evigt taknemmelig!

396083_312631802110686_228454162_n

 

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *