Tre nyheder fra Sanex Zero %

sanex zero %

I mit fag som bioanalytiker, medfølger der på langt de fleste arbejdspladser, at man er duftneutral. Det vil sige at jeg ikke må bruge produkter med parfume i; parfume, shampoo, sæbe, cremer, deodorant, vaskepulver, stylingsprodukter og hvad men nu ellers bruger. Jeg synes personligt at det er at overdrive, det kan også blive for meget og for hysterisk. Jeg vil da også sige at jeg altid har brugt deodorant med parfume i, da jeg ellers kommer til at lugte af sved. Jeg har ikke prøvet én duftneutral deodorant, som rent faktisk holder svedlugten væk. Og i forhold til shampoo duer den politik altså heller ikke… Mit hår er så kræsent når det kommer til shampoo, og jeg foretrækker altså at mit hår er rent.

Jeg kan forstå at man skal tage hensyn og at man ikke skal sprøjte sig med en halv flaske parfume. Men det er nu engang sådan reglerne er. Desværre… En af de ting jeg elsker ved plejeprodukter, om det er en sæbe eller en creme, er at produkterne kan have de mest skønne dufte.

Tre nyheder fra Sanex Zero %

MEN det er i hvert fald godt at der også findes gode produkter uden parfume, ellers ville jeg være helt nede i kulkælderen. I dag skal det handle om de tre nye plejeprodukter fra Sanex Zero % serien: håndcreme, body moisturiser og body & face moisturizer.

For et års tid siden lancerede Sanex fire produkter i Sanex Zero % serien (læs HER) og er nu klar med endnu tre produkter til serien. Produkterne i Sanex Zero % er uparfumeret fugtbevarende lotions og cremer, som hurtigt absorberes af huden, desuden er de beriget med naturlige fugtgivere, der holder huden gennemfugtet i flere timer. Produkterne indeholder et minimum af ingredienser og er helt fri for parabener, farvestoffer og parfume. Derudover er Sanex Zero % dermatologisk testet og mærket med Astma-Allergi Danmark.

Alle tre produkter kan anvendes af alle hudtyper, også de meget sensitive. Desuden er tuben, flasken og krukken i 100 % genanvendeligt plast. Og så får man virkelig noget for pengene! F.eks. koster body & face creme 39,95 kr. og der er altså 250 ml.

Håndcreme

Den sidste håndcreme jeg havde fra Sanex var AtopiCare udgaven, som jeg simpelthen ikke brød mig om, den var alt for vandet til mig. Heldigvis er den nye fra Sanex Zero % meget bedre. Den er mere fast og har en lækker konsistens, og så trænger den relativt hurtigt ind i huden. Mine hænder og neglebånd plejes, fugtes og blødgøres med det samme.

Body moisturiser

Jeg havde læst dette produkt som en body lotion, og havde derfor en forventning om, at produktet var til den mere flydende side. Men da jeg første gang skulle bruge den, blev jeg overraskede over den faste konsistens, som i øvrigt er super lækker. Jeg så så at produktet hed en body moisturiser og ikke en body lotion. Konsistensen er mere fast end en body lotion, men heller ikke lige så tyk som en creme.

Body moisturiseren er drøj i brug og så er den en smugle genstridig at smøre ud på huden – især på områder hvor der er hår. Lad os være ærlige, der er måske en smugle for meget af den slags i vinterperioden. Jeg får i hvert fald ikke holdt hårpagten nede på samme niveau, som når det er sommer.

Derudover vil jeg sige, at denne body moisturiser er det af de her tre produkter, som jeg er blevet mest glad for. Jeg synes den er vildt lækker. Den fugter huden med det samme og trænger relativt hurtigt ind, ikke super hurtigt men det er OK.

Body & face creme

For det første er plastikken der og forsegler cremen, simpelthen så svært at pille af, det sidder virkelig godt fast. For det andet så er det en standhaftig, tyk og fugtgivende creme. Umiddelbart trænger den ikke forfærdelig hurtigt ind i huden, men når den så er trængt ind, er der ikke spor af fedtethed eller klistre på huden. Faktisk føles det slet ikke som om jeg har smurt mig ind i creme. Cremen er desuden meget genstridig at massere ud på huden – især hvis man f.eks. har hår på benene.

Selvom det er en ”kombicreme” der både kan anvendes til krop og ansigt, så bruger jeg den ikke i ansigtet. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg har et lille problem med sådanne produkter. Til mit ansigt, som har haft virkelig mange problemer, bruger jeg kun produkter der decideret er til ansigtet. Jeg har det meget svært ved, at skulle bruge sådan et produkt i ansigtet. Huden i ansigtet og huden på kroppen har forskellige behov. Huden i ansigtet er tyndere og sartere end huden på kroppen, som meget bedre kan tåle et tykt lag fed creme. Det skal bare ikke i mit ansigt.

Når det så er sagt, så synes jeg egentlig at det er en OK creme, men jeg kunne godt have tænkt mig, at den havde mere effekt på huden. Jeg synes kun den har effekt umiddelbart efter påføring og til den er trængt helt ind. Bruger jeg cremen om aftenen, kan jeg ikke mærke noget anderledes ved min hud dagen efter i forhold til blødhed, fugt eller glattere hud.

Har du prøvet nogle af Sanex Zero % produkterne endnu?

Kat Baloo photobomber

Som nogle af jer måske ved, så har jeg en kat; Baloo. Hun (ja hun er en hun, trods navnet) er meget nysgerrig og skal altid inspicere ALTING. Da jeg tog billeder af Sanex Zero % produkterne, skulle hun da også lige se hvad jeg lavede, snuse og kigge med – foran kameraet. Det sker af og til at hun photobomer som her. Måske det kan få et smil frem på læben af dig, måske ikke, men jeg synes i hvert fald at det er sødt. ♥

baloo 1

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Jeg må ærligt indrømme at jeg nu også meget godt kan lide duftene, det giver bare en ekstra luksus synes jeg 🙂

    Hvor er det sødt med din kat <3 Det er skønt med liv i huset, jeg ville ikke være foruden min egen kat, selvom han kan være strid engang i mellem! 😀

    1. Det giver nemlig lige præcis lidt ekstra luksus 😀 Men det er selvfølgelig fantastisk at der også findes parfumefri alternativer, der er trods alt en del der lider af allergi, mener det er omkring 2% af befolkningen. 🙂

      Hvad skulle vi gøre uden de kære små dyr? 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *