Balance me instant lift pore minimiser

balance me pore minimiser

Jeg vil ikke sige, at jeg har prøvet mange produkter fra balance me, men jeg har da været gennem et par stykker efterhånden. Det er et mærke, som jeg faktisk er ret glad for, jeg har endnu ingen negative oplevelser med dem. Balance me er et britisk mærke, bestående af økologiske produkter, der har det mål, at bringe huden i balance. Med Goodiebox oktober 2016 fugte balance me instant lift pore minimiser. Jeg var faktisk ret skeptisk over for produktet, men det har overrasket.

Der hvor jeg bruger min pore minimiser er på det øverste af mine kinder, i ”hjørnerne” ind mod min næsen, da det er der jeg har mest brug for det. Lige ved påføring reagere min hud, ved at blive rød, heldigvis aftager farven hurtigt efter påføring.

Mindskning af porene? Virker det?

Det er ret vildt faktisk. Lige da jeg havde påført produktet, tænkte jeg ”det virker overhovedet ikke…”. Men så kiggede jeg i spejlet, og tjekkede udviklingen med jævne mellemrum. Jeg syntes, at man synligt kan se en formindskelse af porerne på under 2 minutter. Det ser ud som om at de trækker sig sammen og på den måde bliver mindre synlige.

Jeg er faktisk meget imponeret, jeg har ikke prøvet sådan et produkt før. Jeg havde en ide om at produktet på en måde ville fylde porene, på en ikke tilstoppende måde, og på den måde udjævne huden. Porene forsvinder jo ikke 100 %, men det bliver synligt mindsket. Så ja, jeg vil sige at produktet virker.

En lille ting jeg synes jeg vil nævne er pore minimiserens ”duft”. For den har sådan en lilla aroma af noget der kunne minde om katteurin…

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *