LF beautybox november 2019 // The ”hygge” edition

LF beautybox november 2019

Jeg er vild med at de har brugt det danske hygge i månedens ”The ”hygge” edition” boks! Selve boksen er virkelig smuk og rar at se på, i sine smukke svage rosa nuancer. Om indholdet af boksen udstråler hygge, ved jeg nu ikke om jeg er enig i, men det kan I også selv få lov til at bedømme! Jeg synes boksens indhold er super godt i forhold til årstiden og den ekstra pleje som huden kan have behov for, nu hvor temperaturen er faldet.

LF beautybox november 2019 indeholder:

Dr. Botanicals: Hemp Infused Natural Nutrition Moisturiser. Endnu et Dr. Botanicals produkt – jubi! Denne gang er det en Ansigtscreme Hemp. Hemp er i øvrigt blivet mega populært i beautyverdenen, der kommer flere og flere produkter, som anvender planten i skønhedsprodukter. Jeg havde en idé om hvordan denne creme ville dufte, men min forventning blev ikke indfriet, og heldigvis for det. Cremen dufter dejligt og friskt, den er grøn og den kommer ud i store mængder, så der skal næsten ikke trykkes på tuben. Cremen er meget let og drøj i brug og så trænger den hurtigt ind i huden, selv hvis jeg få for meget ud, som tuben tit sørger for. Cremen fungere i øvrigt også godt som håndcreme! Jeg havde nemlig troet at det var en håndcreme, indtil en af mine følgere fortalte at det var en ansigtscreme – ups!

ESPA: Smooth and Firm Body Butter. Denne fede body butter nærer, udglatter og toner huden, så den fremstår blød og smidig. Cremen er nænsomt parfumeret med opløftende æteriske olier fra blandt andet rose og mandarin, som skaber en aromatisk duft. Jeg synes det er en skøn kropscreme, den er god fed, men trænger samtidig hurtigt ind i huden og efterlader den lige præcis blød og smidig uden at fedte.

Konjac Sponge: Charcoal (full size). En overgang, for et par år tilbage, brugte jeg disse Konjac Sponge hele tiden, jeg var så glad for dem. At jeg ikke har dem i min rutine mere, ved jeg egentlig ikke hvorfor? Men nu er der i hvert fald mulighed for at genfinde begejstringen for dem!

Nuxe: Huile Prodigieuse. Generelt er disse olier fra Nuxe blandt mine favoritter, de er simpelthen så gode. Med ”de” er det fordi at de fes i flere varianter, men er lige fantastiske. Jeg er vild med hvor luksuriøs selv prøvestørrelsen er. Den har samme ydre som full size udgaven. Det er så fint. Du kan læse min anmeldelse af en Nuxe olie HER.

Skimono: Beauty Hand Mask For Intense Nourishment (full size). I forbindelse med det koldere vejr, som vi går i møde, så er ekstra håndpleje meget vigtigt for mig. Jeg få nemlig ekstremt tør hud, der nogle gange tangere til udslet på mine knoer især. Så en håndmaske som denne og en god håndcreme er uundværlige lige nu.

Thisworks: Deep Sleep Pillow Spray (full size). Jeg har ofte set denne spray, jeg tror endda at den har været med i LF boksene flere gange. Men i hvert fald så har jeg aldrig prøvet den.

Hygge, noun ”hoo-gah”. A quality or cosiness and comfortable conviviality that creates a feeling of contentment or well-being. #LFBEAUTYBOX

Månedens boks indeholder seks produkter, hvoraf tre af dem er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 430 kr. Kunne du tænke dig at prøve Look Fantastic beautybox kan du tilmelde dig HER. Prisen er mellem 139 og 126 kr. pr. boks an på hvor lang tid du vælger at binde dig. Bruger du koden HVERDAGSBLUSHBB får du din første boks til 65 kr. hvis du tilmelder dig et 12 måneders abonnement. OG så har de også fået deres beautyjulekalender på shoppe til 660 kr. som du finder HER.

Modtager du din egen Look Fantastic beautybox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *