SIGR – hudpleje til de kære mænd

Gaveinspiration til ham – din kæreste, bror, far, ven eller hvem han nu måtte være.

SIGR – hudpleje til mænd

Ja som overskriften lyder, omhandler dagens indlæg hudpleje til de kære mænd. Et lidt atypisk emne her på bloggen. Men det er jo snart jul. Jeg står selv i den situation at jeg ALDRIG ved hvad jeg skal give i gave til en af det modsatte køn. De ønsker sig jo aldrig noget?! Når men jeg har testet dette sæt af hudplejeprodukter til mænd, sammen med min kæreste, Stiven.

SIGR mens skincare

SIGR mens skincare er produkter udviklet til mænd fra mænd, i håb om at udvikle mere naturlige plejeprodukter til mænd, da udbuddet ikke er særlig stort. Produkterne er udviklet og designet fra bunden og rettet mod de problemer de fleste mænd døjer med; rødme, tør og irriteret hud. Problemer der kan opstå i forbindelse med barbering, træthed og akne. Produkterne kan anvendes af de fleste hudtyper, både tør, rynket og olieret hud.

Produkterne består af så mange økologiske ingredienser som muligt, men er ikke økologiske da brugbarhed og effekt vægtes højere. De naturlige ingredienser er på bedste vis blandet med aktive ingredienser fra videnskaben. Indholdet af kemiske ingredienser er derfor meget lav. Desuden er de produceret så miljøvenligt som muligt, herhjemme i lille Danmark. Listen over de mange naturlige ingredienser (dog ikke alle er repræsenteret i alle produkter);

Aleo vera – Hvede – Jojobaolie – Kamille – Kokosolie – Mandel – Morgenfrue – Olivenolie – Sheabutter – Viatmin B3 og pro vitamin B5

Endvidere indeholder produkterne en mild parfume, for en bedre oplevelse, i og med at naturlig produkter ikke altid dufter lige godt. Og det giver jeg dem fuldstændig ret i. En af de ting jeg selv elsker ved blandt andet cremer, er duftoplevelsen. Apropos duften, så synes jeg ikke, at den er gennemtrængende MAND, der er noget rent, frist og syrlig over den, med et strejf af mand.

Produkterne

SIGR produkterne kan købes enkeltvis eller i sæt af forskellige størrelser. Jeg har modtaget All In sættet, som indeholder hele deres sortiment.

Shave gel 120 ml. Shave gelen er et alternativ til den traditionelle barberskum. Gelen indeholder derfor heller ikke aerosol gas som bruges ved barber skum. Gelen kommer ud som en hvid masse, men når den fordeles kan man se gennem den, og dermed se hvad man laver. Gelen blødgør hårene, modvirker irritation, heler små rifter og efterlader huden fugtet. Gelen skal bruges på fugtet hud og masseres godt ind i hud og hår før man barbere.

Face balm 60 ml. Denne balm kan både anvendes til dagligt brug eller som aftershave. Den beskytter huden og bekæmper rødme og irritationer, der især kan opstå i forbindelse med en barbering. Derudover har balmen en opstrammende effekt. Gelen er let, meget fugtig og drøj i brug. Desuden er den hurtigt inde i huden, uden synlige spor på huden, trods at man kan mærke at huden er fugtet. Huden efterlades blød, glat og fugtet.

Face wash 150 ml. Forud for en god hudpleje skal huden renses. Face wash er en klar blå gel, som fjerner snavs, døde hudceller og overskydende fedt fra hudens overflade. Ved dagligt brug vil den også forebygge akne. Huden efterlades ren og en smugle stram inden den efterfølgende pleje.

Face moist 100 ml. Efter en ansigtsrens, er en ansigtscreme et must. Face moist kan bruges både morgen og aften for at give huden den optimale pleje, vitaminer og mineraler. Face moist er ikke lige så cremede som jeg havde forestillet mig. Den har en let konsistens, som minder en smugle om balmen. Huden blødgøres øjeblikkeligt, samtidig med at den hurtigt trænger ind. Huden efterlades blød, fugtet og velplejet.

Body lotion 250 ml. Body lotionen er ikke særlig fed, og så er den meget drøj i brug. Den skal i hvert fald masseres godt ud i huden. Efterfølgende trænger den hurtigt ind i huden og efterlader den fugtet og ikke mindst velduftende.

Det mener min kære Stiven

Når det kommer til Stivens bedømmelse af produkterne, vil jeg lige starte med at sige, at han ikke går så forfærdelig meget op i hudpleje. Og han går da slet ikke op i krops cremer. Body lotionen har han ikke rørt, det var slet ikke til diskussion. Stivens egne ord til body lotionen: ”Det er et nederlag for mandigheden, jeg er jo ikke Ole Henriksen”. Når men jeg synes personligt at den er lækker. Jeg kan rigtig godt lide, at den fugter uden at fedte.

Stiven er godt tilfreds med produkternes duft, der går igen gennem hele serien. De produkter han har gjort mest brug af, og dermed også fået mest glæde af, er face wase, shave gel og face balm. Han har i en periode brugt balmen både morgen og aften og har nu lækker blød hud. Den lette konsistens gør at ”den er udholdelig” at bruge, netop fordi den trænger så hurtigt ind i huden.

Jeg personligt har jo lidt erfaring på beauty området, og jeg har selvfølgelig også mærket produkterne på egen hud, før Stiven fik dem i hænderne. Jeg synes det er nogle skønne produkter der repræsentere god kvalitet. Konsistenserne er gode og så kan jeg rigtig godt lide, at seriens duft er ’mand’ på et mildt niveau.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

  1. Jeg tror heller ikke at jeg ville kunne få min kæreste til at bruge nogle former for kropspleje efter badet! :’D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *