Goodiebox Crush september 2020 // The ‘Who needs tanlines anyway’ Box

goodiebox crush september 2020

Læse du mit indlæg om september måneds Goodiebox? I hvert fald var jeg ikke synderligt begejstret for den. Men til gengæld er jeg vild med denne Crush boks! Faktisk synes jeg at Goodiebox Crush boksene er meget ens i indhold, hvilket er ret kedeligt. Dette er nok, i mine øjne, den bedste Crush boks som er lanceret. Men jeg tænker også, at det er svært at være kreativ, når Crush boksen kun skal indeholde makeup.

Goodiebox Crush september 2020 indeholder:

Emite Makeup: Cole – Pure Lip Pencil (full size). Denne Lip Pencil har simpelthen den smukkeste farve, den er ikke pink men heller ikke rigtig rød. Den er sådan lidt en mellemting. Den er intens i farven men alligevel på et plan der ikke er for meget og så ville den sagtens kunne anvendes til dagligt.

IsaDora: Twist-Up Eye Gloss Highlighter (full size). En stift af sølv til øjnene. Den er super flot og giver både sølvfarve, men den har også den her highlight og gloss effekt. Navnet kunne ikke være en mere præcis beskrivelse af hvad man får. Hvilken farve har du fået din Twist-Up Eye Gloss Highlighter i?

Mayy: Trandlucent Setting Powder With Added Hyaluronic Acid (full size). Lige denne pudder synes jeg ikke at der er det store over. Den mattere let huden. Den giver ingen egentlig farve og jeg oplever heller ikke at kunne mærke hyaluronsyren.

Niré: Blender Sponge (full size). Min fortrukne måde at applikere ansigtsmakeup er med sådan en fætter. Det er nemt og hurtigt og resultatet er flot. Bruger du en svamp eller fortrækker du makeupbørster?

Origins: Ginzing SPF 40. Dette er en let (meget let) farvede dagcreme med solfaktor 40. Den dufter godt og er nem at fordele ud i ansigtet, som cremen efterlader fugtet. Jeg oplever ikke nogen effekt i forhold til, at det er en farvet creme.

Boksen indeholder fem makeupprodukter, hvoraf de fire er full size produkter, med en samlede værdi på ca. 588 kr. Goodiebox Crush koster 99 kr. hvis du samtidig er medlem af Goodiebox, og 129 kr. hvis du blot ønsker at være Crush medlem. Du kan nemt tilmelde dig på deres hjemmeside HER. Boksen har altid en minimumsværdi af 350 kr. og bliver udsendt hver tredje måned. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding.

Modtager du Goodiebox Crush?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg