Wella shimmer delight og mirror polish

Wella shimmer delight og mirror polish

Jeg modtog disse to Wella hårprodukter i den seneste Cleanskin BeautyBox, og jeg er allerede fan. Jeg er i forvejen storforbruger af Wella shampoo og hårolie, så jeg var meget spændt på denne duo.

Wella finish shimmer delight er en spray til håret, den fremhæver hårets naturlige glans og bevare fugten i håret. Jeg har aldrig selv prøvet en glasspray, jeg havde heller ingen forventninger til den, jeg tror mere det er et produkt jeg har tænkt, at jeg ikke har brug for. Men glansen er super flot, det giver ikke et fedtet udtryk, som jeg nok lidt havde frygtet. Håret ser sundt, frisk og lækkert ud – lidt som i reklamer for hårprodukter, hvor modellerne har det flotteste hår. Jeg er blevet rigtig glad for min shimmer spray, den giver bare prikken over i’et – uden at det bliver for meget.

Wella mirror polish er ikke en spray, men en tynd gel masse, der skal gøre håret lettere at håndtere. Når jeg bruger mirror polish kommer jeg det i størstedelen af håret – jeg kommer det ikke i hovedbunden, eller tæt på hovedbunden. Håret bliver blødt og glat, jeg har lyst til at røre ved det hele tiden – dog er det ikke et produkt man skal være gavmild med, da håret kommer til at se fedtet ud, hvis der kommer for meget mirror polish i! Om det gør håret lettere at håndtere? Nej det synes jeg sådan set ikke at det gør.

Tip: Hvis du har krøller, eller fletter dit hår og på den måde får krøller og kommer Welle mirror polish i, giver det et rigtig flot finish, håret ser friskt, lækkert og naturligt ud.

Begge produkter kan købes på Cleanskin’s hjemmeside, til en pris af 69 kr. stykket, men jeg har også set dem begge i Normal til intet mindre end 20 kr.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *